Nieuwe kleur maakt elektrische fiets Decathlon absoluut lust voor het oog

Elektrische fietsen Mark Hofman 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Decathlon heeft een nieuwe versie van zijn Rockrider elektrische fiets op de markt gebracht. Dit model, met een prachtige paarse kleur, zal zonder enige twijfel de show stelen op straat.

Decathlon bracht eerder dit jaar al de E-EXPL 700 op de markt, maar probeert de elektrische fiets nu wat meer op te laten vallen. Dat moet ook wel, want de markt rondom e-bikes begint anno 2023 overvol te raken.

Waar de Rockrider, zoals het model heet, met het groene frame al aardig wat lof wist te oogsten, zorgt het paarse frame echt voor een zeer opvallende uitstraling. Wat ons betreft is dit een mooie gelegenheid om je opnieuw kennis te laten maken met dit fantastische model.

Elektrische fiets Decathlon: de Rockrider E-EXPL 700

De Rockrider E-EXPL 700 is voorzien van een Bose Drive T-mid, een Deore LG 11-43 en een LG500. Met andere woorden: dit model beschikt over een krachtige aandrijving, een uitstekende derailleur en een stevige ketting. Een solide basis voor een elektrische fiets.

Nieuwe kleur maakt elektrische fiets Decathlon absoluut lust voor het oog
(Afbeelding: Decathlon)

Decathlon laat zien dat deze combinatie kan zorgen voor een uitstekend pakket. Met een topsnelheid van 25 kilometer per uur en een acceleratie van 70Nm biedt de elektrische fiets genoeg power. Zeker in combinatie met de 630Wh batterij die tot wel 100 kilometer actieradius biedt op een volledige lading. Mocht dat te weinig zijn, dan kan deze worden uitgebreid met 44 kilometer.

De elektrische fiets heeft verder een aluminium frame (beschikbaar in vier verschillende maten), een 29-inch voorvork van X-Fusion en hydraulische remschijven van Tektro.

Dit is wat je in Nederland betaalt voor een e-bike

De elektrische fiets van Decathlon is dus vrij compleet. Het hele jaar door kan dit model al als redelijk succesvol worden beschouwd, en nu komt daar dus ook de optie voor paarse kleuren bij. Een optie die de fiets, nogmaals, een zeer aantrekkelijke uitstraling geeft.

In Nederland tik je de elektrisch fiets op de kop voor 2509,99 euro. Bestellen kan op de website van Decathlon zelf.

De elektrische auto van de toekomst hoef je nooit meer op te laden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen