Kruidvat komt met korting op de ideale manier om je baard bij te houden

Deals Jeroen Kraak 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is niet alleen de winkel voor een nieuwe fles shampoo of een bus deodorant. Het is ook de ideale plaats om goedkope gadgets te scoren. Zo ook dit fijne apparaat om je baard en de rest van je lichaamsbeharing optimaal te trimmen.

Bij WANT zoeken we altijd naar de beste aanbiedingen voor je om gadgets voor weinig te scoren. Daarbij kijken we niet alleen naar de grote elektronicawinkels zoals Bol en Mediamarkt. Nee, juist bij winkels als Lidl en Kruidvat vind je soms de leukste aanbiedingen in de folder voor weinig.

Ook deze week is het weer raak bij Kruidvat. Daar vind je nu een ideale trimmer voor al je lichaamshaar. Zo kun je met een gerust gevoel naar het zwembad of maak je in de kroeg of op het werk indruk met de perfecte baard.

Kruidvat geeft flinke korting in folder op trimmer

Kruidvat zorgt ervoor dat je geen aparte trimmer meer hoeft te kopen voor je baard of lichaam. Dit kan namelijk allebei met de Remington PG180 Pilot All-in-One-kit. Het apparaat is compact en werkt op twee AA-batterijen. Je hoeft dus ook nooit meer die oplader te zoeken die je altijd kwijt bent.

Het fijnste aan dit gadget bij Kruidvat is dat het zelfslijpende snijbladen heeft met een titanium coating. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je last krijgt van botte mesjes.

Bij deze trimmer uit de Kruidvat-folder krijg je drie verschillende afwasbare opzetstukken. Wel zo fris natuurlijk. De eerste is een smalle trimmer voor getailleerde styling tot 0,2 millimeter. Ook zit er een mini foil scheerapparaat bij en een lineaire neus-, oor- en wenkbrauwtrimmer.

Kruidvat stunt met ideale trimmer voor hele lichaam in folder
(Afbeelding: Kruidvat)

Een stijlvolle aanbieding

De verstelbare opzetkam voor baard, snor en bakkebaarden zorgt ervoor dat je je baard of snor precies stylet zoals je zelf wil. Als je een van de andere opzetstukken niet gebruikt, berg je ze makkelijk op in de etui die je er gratis bij krijgt.

Normaal is deze set van Remington bij Kruidvat al niet zo duur, maar nu kan het nog goedkoper. Deze week betaal je 19,99 euro in plaats van 29,99 euro.

De Kater | Hoe Eminem in Fortnite de toekomst van videogames laat zien

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen