5 nieuwe Netflix-titels die je in mei 2024 zeker in de gaten wil houden

Films & Series Lucas van de Wetering 3 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Er komen in mei weer een heleboel Netflix-Original films en series op de streamingsdienst te staan. En naar deze titels kijken we uit.

Er komen weer ontzettend veel nieuwe titels naar Netflix in mei, dus zet je schrap voor een maand vol binge-waardige films en series. Zo komen er echte klassiekers op de streamingsdienst, zoals Liar Liar en Shrek.

Maar naast klassieke films en series komen er ook een heleboel gloednieuwe Netfilms-Original titels naar de streamingsdienst. Met zoveel nieuwe content kan het soms moeilijk zijn om te kiezen wat je moet kijken. Maar in een groep met nieuwe titels, steken deze films en series er toch wel bovenuit.

Unfrosted

Unfrosted is een Amerikaanse komedie-film, gemaakt door komedie-legende Jerry Seinfeld. Maar Seinfeld heeft niet alleen een regisserende rol, hij speelt ook in de film. Verder bevat de cast mensen zoals Hugh Grant, Melissa McCarthy en Jim Gaffigan.

De Netflix-film gaat over het bedrijf Kellogs dat zijn concurrent Post probeert te verslaan in deze ontbijt-oorlog. Unfrosted is de perfecte film als je houdt van nietszeggende komedie en een lekker vaag verhaal over een bedrijfsoorlog. De film staat sinds vandaag al op Netflix.

Bodkin

De tweede titel waar we reikhalzend naar uitkijken is alweer een komedie, maar totaal anders dan Unfrosted. Bodkin is een duistere komedie-thriller waarin mysterieuze verdwijningen worden onderzocht in een klein Iers stadje.

De zevendelige Netflix serie volgt het verhaal van een groepje podcasters die op onderzoek uitgaan nadat er allemaal mysterieuze verdwijningen plaatsvinden. Bodkin is een perfecte mix tussen komedie en spanning. De serie is vanaf 9 mei te zien op Netflix.

Bridgerton seizoen 3 volume 1

De volgende titel die in mei goed gaat scoren is het derde seizoen van de mega populaire serie Bridgerton. In mei komt namelijk het eerste deel van het derde seizoen van de Netflix-serie uit, het is namelijk al twee jaar geleden sinds seizoen 2 uitkwam. Fans hebben lang genoeg gewacht.

Bridgerton is een Amerikaans kostuumdrama gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. De serie speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk in de 19e eeuw. Bridgerton is de perfecte serie als je fan bent van drama en geschiedenis. Seizoen 3 Volume 1 staat vanaf 16 mei op Netflix.

The 8 Show

Als je wel genoeg hebt van wachten op het volgende seizoen van Squid Game, dan komt binnenkort de perfecte serie op Netflix. The 8 Show is een soort van Squid Game, maar dan helemaal in Wes Anderson-stijl gemaakt.

De Koreaanse Netflix-serie gaat, net als Squid Game, over een spelshow met gigantische risico’s. Acht spelers worden opgesloten in een gebouw met acht verdiepingen. Ze moeten alle acht verdiepingen doorkomen om de geldprijs te winnen, maar hoe meer hulp ze vragen van de spelleiders, hoe kleiner de geldpot wordt. The 8 Show is vanaf 17 mei te zien op Netflix

Atlas

Jennifer Lopez en Terminator-achtige robots komen samen in de Netflix-serie Atlas. De film combineert allerlei verschillende franchises in een gigantische actiethriller over de gevaren van AI.

Het verhaal van de Netflix-film volgt een data-analist genaamd Atlas Shepherd. Atlas heeft een gigantisch wantrouwen richting AI. Maar wanneer ze uiteindelijk gelijk blijkt te hebben over AI, moet ze er met een samenwerken om de mensheid te redden van een doemscenario. Atlas is vanaf 24 mei te zien op Netflix.

Natuurlijk komen er in mei nog veel meer goede films en series op Netflix. Toch hebben deze vijf titels echt een goede kans om een fantastische zit te worden. De hele lijst van nieuwe Netflix-content kan je vinden op What’s On Netflix.

Jennifer Lopez verandert in brute terminator in nieuwe Netflix-film

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen