Is Star Wars: Outlaws de perfecte opvolger van Jedi: Survivor?

Games Lucas van de Wetering 10 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De meest recente trailer van de nieuwste Star Wars-game van Ubisoft is gearriveerd op YouTube. En het geeft veel nieuwe informatie.

Er waren veel zorgen over de eerder aangekondigde Star Wars-game genaamd Outlaws. Er werden veel nieuwe games gecanceld bij Ubisoft. En doordat we een tijdje niks hadden gehoord over Outlaws, vreesden we het ergste.

Maar gelukkig is er nu een nieuwe trailer uit van Outlaws, wat betekent dat de game nog steeds onderweg is. In de trailer krijgen we meer te weten over het verhaal van het spel. Ook hebben we nu dan eindelijk de release datum van Outlaws, en het wachten is bijna over.

Star Wars: Outlaws

Outlaws speelt zich af tijdens het tijdperk van The Empire en de Rebellion. Het verhaal van de game volgt een Outlaw genaamd Kay Vess. Ze is in de problemen gekomen bij een grote schurk genaamd Sliro. Kay moet een gigantische roof zien uit te voeren om de vrijheid te krijgen waar ze zo naar verlangt.

Maar dit is geen makkelijke missie, ze heeft daarom ook een team nodig. Maar ook wanneer Kay Vess niet bezig is met een gigantische overval plannen, is ze nog niet veilig. Ze heeft veel mensen die achter haar aan zitten. Als speler moet je in de Star Wars-game zien te overleven als een outlaw in een wereld van corruptie en onderdrukking.

Geen force-gedoe

Outlaws weet zich goed te onderscheiden van andere Star Wars games. In tegenstelling tot de Jedi-games, ben je namelijk geen force-gebruiker. Je bent een normaal persoon, zonder speciale krachten.

Juist het overleven in het universum van Star Wars, zonder krachten, maakt Outlaws het spelen waard. Je krijgt de kans om verhalen over Jedi en Sith een keer los te laten en de onderwereld van het universum te ontdekken. Zonder een of ander groter doel om het universum te redden van het kwaad.

Connecties met het universum

De nieuwste trailer van Outlaws laat ook veel connecties zien met de rest van het Star Wars-universum. Zo ontmoet je op gegeven moment Jabba The Hutt tijdens het verhaal van Outlaws. Dit is natuurlijk een van de bekendste Star Wars-karakters ooit.

Ook ontmoet je bekende groepen zoals de Pyke Syndicate en Crimson Dawn. Maar naast bekende personen, kom je ook veel bekende plekken tegen in Outlaws. Zoals Tatooine, Canto Bight (The Last Jedi) en Akiva (Clone Wars).

Star Wars: Outlaws wordt de eerste openwereld Star Wars-game. Veel fans zijn blij om te horen dat de game nog steeds onderweg is en we kunnen niet wachten tot we het spel mogen spelen. Star Wars: Outlaws komt uit op 30 augustus voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en de PC. Je kan de game een paar dagen eerder spelen als je pre-ordert.

The Mandalorian & Grogu wordt eerste Star Wars film in 7 jaar, en dat komt door Disney

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen