Jelle van Es
Jelle van Es Games 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe PS5-voorraad wordt vandaag verwacht, wees er snel bij

Het heeft eigenlijk geen zin om te schrijven over een nieuwe PS5 voorraad op het moment dat ze live zijn. Over het algemeen ben ej dan al te laat doordat de vraag zo groot is. Dus daarom is dit wellicht interessant.

Want op Twitter gonst het geruchten dat je vandaag een PS5 kunt gaan scoren. Het enige nadeel van het gerucht? Je moet scoren bij Amazon.de of zelfs de UK-versie. Bij die laatste moet je dan wel de juiste powerkabel er nog even los bij gaan kopen.

PS5 hopelijk straks te koop

Goed, heel erg zeker weten we niet dat de PS5 straks te koop gaat zijn, maar er zijn Twitter-accounts die claimen dat zij informatie hebben over dat dat het geval zou zijn. Daarnaast zou het ook wel tijd zijn voor een nieuwe ronde aan voorraad. Want sinds december van vorig jaar is er eigenlijk niet heel erg veel gebeurd op dat gebied.

Vanuit de Duitse Amazon kun je redelijk makkelijk wat bestellen voor naar Nederland. Lang was dat namelijk de enige manier om vanuit de webshop in Nederland wat te bestellen. Inmiddels hebben we ook de Nederlandse versie. Wie weet kun je daar vandaag ook de PS5 gaan scoren. En als alles helemaal goed gaat, is er misschien wel een afspraak dat alle webshops vandaag hun nieuw voorraad mogen aanbieden en moet je uiteraard ook Bol.com in de gaten houden.

Refreshen

En dan is het zaak om de hele tijd als een malle te refreshen als je denkt te weten dat er echt iets gaat droppen. Want zoals altijd is het waarschijnlijk binnen een halve minuut uitverkocht en is de kans groot dat je weer honderden euro’s meer op Marktplaats uitgeeft. Wil je meer lezen over de PS5? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!