5 geniale Nintendo Switch-accessoires de je goedkoop scoort bij Temu

Apps Jeroen Kraak 3 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Temu is het platform om gadgets extreem goedkoop te scoren. Je mag het stiekem de opvolger van AliExpress noemen. Wij hebben voor jou verschillende handige Nintendo Switch-accessoires op een rij gezet.

De Nintendo Switch is een fantastische console. Je kunt ermee thuis voor de televisie spelen, maar je kunt hem ook gemakkelijk meenemen in de trein of op vakantie. Er zijn echter ook accessoires die de ervaring nog beter maken. Temu bewijst dat deze echt niet duur hoeven te zijn. Bij de opvolger van AliExpress is er genoeg te vinden. Toch zijn er zeker zaken waar je rekening mee moet houden en dat vertellen we je hier.

De beste Nintendo Switch-accessoires op Temu

We hebben Temu doorzocht op zoek naar goede en betaalbare accessoires voor de Nintendo Switch. Hier zijn ze.

#1 Compact Dockingstation

Het dockingstation van de Nintendo Switch is nodig om op de televisie te spelen. Goed, het originele dockingstation is al behoorlijk compact, maar deze is nog kleiner. Sterker nog, hij is slechts iets groter dan de oplader van je telefoon.

De grootte is echter niet het enige voordeel van dit dockingstation. Het is ook aanzienlijk goedkoper dan het origineel. Bij Temu kost het slechts 9,48 euro.

Nintendo Switch Dock Temu
(Afbeelding: Temu)

#2 Nintendo Switch Opbergdoos

We hebben allemaal weleens moeite om alle accessoires en games voor de Nintendo Switch bij elkaar te houden. Deze gadget die je nu bij Temu kunt krijgen, is de ideale oplossing.

Hierin kun je niet alleen al je games opbergen, maar ook de Nintendo Switch zelf en verschillende Joy-Cons en controllers. Bovendien kun je ze opladen met deze opbergbox. Je kunt hem krijgen voor 35,99 euro. Dit is een klein bedrag als je bedenkt welke problemen dit allemaal oplost.

Nintendo Switch opbergbox Temu
(Afbeelding: Temu)

#3 Thumb Grip Set voor Joy-Cons

Over het algemeen ligt de Nintendo Switch prettig in de hand, behalve de joysticks, die soms een beetje lastig zijn. Ze zijn nogal klein en soms glijden je duimen eraf. Gelukkig heeft Temu de oplossing.

Je kunt hier eenvoudig en goedkoop een setje thumb grips krijgen. Hiermee maak je de joysticks groter en comfortabeler. Bovendien zien ze eruit als schattige kleine Poké Balls. Je kunt een set van vier krijgen voor 2,78 euro.

Gripset
(Afbeelding: Temu)

#4 Oplaadstation voor de Joy-Cons

Af en toe moeten de Joy-Cons van je Nintendo Switch worden opgeladen. Dit kan eenvoudig met een speciaal oplaadstation. Dit station is mooi ontworpen en geeft prachtig groen licht wanneer de Joy-Con volledig is opgeladen.

Nu is het extra voordelig, want het kost slechts 13,88 euro. Voor dit bedrag krijg je niet alleen een oplader, maar ook een leuke decoratie die perfect past in je gameroom.

Oplaadstation Nintendo Switch Temu
(Afbeelding: Temu)

#5 Koelventilator voor Nintendo Switch bij Temu

Wordt je Nintendo Switch te heet tijdens het gamen? Dan kun je hem extern koelen. Deze ventilator plaats je gewoon in het dock, zodat de temperatuur nooit te hoog oploopt.

Deze koelventilator heeft drie verschillende standen en blaast koude lucht in het apparaat. Je hebt ook geen speciale batterij nodig, want hij wordt gevoed via de USB-poort. Bij Temu kun je hem al krijgen voor 14,98 euro.

Nintendo Switch Temu ventilator
(Afbeelding: Temu)

Iconische spelcomputer mogelijk inspiratie voor nieuwe Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen