Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 okt 2021

Nintendo Switch-topper Metroid Dread gemist? Probeer hem gratis!

Deze maand heeft de Nintendo Switch met Metroid Dread een absolute must-have gekregen. Zeker in combinatie met het nieuwe OLED-model is het echt een feest om te spelen.

Maar heb je Metroid Dread nog niet geprobeerd op de Nintendo Switch? Dan hebben we goed nieuws. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om de game gratis uit te proberen en zo te ontdekken of de game iets voor je is.

Probeer Metroid Dread gratis op de Nintendo Switch

Nee, het is niet mogelijk om het volledige avontuur van Metroid Dread gratis binnen te hengelen op de Nintendo Switch. Dat zou een beetje te gek voor woorden zijn, zeker zo vlak na de release. En wetende dat Nintendo-games heel erg lang hun premium prijs behouden. Maar wat is er dan wel? Een demo! En op die manier kun je toch een beetje ontdekken of de game iets voor jou is. Deze werd via Twitter aangekondigd.

Nintendo heeft in het verleden wel vaker demo’s uitgegeven voor hun games op de Nintendo Switch. Maar meestal gebeurt dat voor de release en heb je vervolgens de mogelijkheid om je voortgang mee te nemen naar de uiteindelijke game. In het geval van Metroid Dread komt hij dus na de release en kun je op die manier ontdekken of de game iets voor jou is.

Een topgame

Wij hebben Metroid Dread al gespeeld op de Nintendo Switch en waren zeer onder de indruk. Het is echt zo’n heerlijke klassieke game waar je je tanden inzet en constant op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden om verder te komen in het avontuur. Wil je weten wat wij er van vinden? Lees dan hier onze review.

Metroid Dread Review: Must-have op de Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch-topper Metroid Dread gemist? Probeer hem gratis!
Sluiten