Nu definitief: Apple Store Den Haag a.s. zaterdag 9 augustus open

Apple Jan David Hanrath 5 aug 2014
Leestijd: 1 minuut

Het hoge woord is eruit, Apple bevestigt het nu zelf: aanstaande zaterdag 9 augustus om 10:00 uur precies opent de Apple Store in de Passage van Den Haag zijn deuren. Daarmee wordt na Amsterdam en Haarlem de derde Apple Store in Nederland een feit.

OMT berichtte afgelopen week al dat de opening mogelijk op zaterdag 9 augustus zou plaats vinden, in plaats van donderdag 14 augustus. Die datum werd eerder genoemd, op basis van een afgegeven evenementenvergun­ning van de Gemeente Den Haag.

Zoals je eerder op OMT kon lezen krijgt de Haagse Apple Store een aantal unieke elementen. Zo komt er een vide die volledig rondloopt. Ook zal er de eerste 360° Genius Bar ter wereld te bewonderen zijn. Momenteel staan er nog houten schotten die het zich blokkeren voor de winkel. Deze worden komende dagen afgebroken, dan kan een eerste blik geworpen worden op het verbouwde pand waar voorheen boekhandel Verwijs was gevestigd.

Ook op de Apple-website wordt de opening inmiddels aangekondigd.

Wil jij als een van de eersten ‘s lands nieuwste Apple Store bewonderen? Houd dan rekening met lang wachten voor de deur. Uiteindelijk wordt dat wel beloond met een uniek t-shirt voor de eerste 1000 klanten. Echte fans gaan op vrijdagavond al met klapstoel richting de Passage in Den Haag. In de ochtend wordt een lange rij voor de deur verwacht.

Wij zijn erbij! Jij ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen