OMG! Alle South Park afleveringen gratis te kijken in officiële app

Tech rmens 7 jul 2014
Leestijd: 1 minuut

De zomervakantie staat voor de deur. Hoewel die vele vrije dagen erg fijn zijn, kan de verveling ook toeslaan. Liefhebbers van South Park hoeven zich met de nieuwe officiële app van de Cartman, Kenny, Stan en Kyle echter niet te vervelen.

In de nieuwe app die bij de animatieserie hoort, zijn alle afleveringen en alle 17 seizoenen gratis te kijken. Nieuwe afleveringen worden snel toegevoegd en er is ondersteuning voor Airplay. De app werd afgelopen vrijdag voor Nederlanders vrijgegeven, ook in België zijn alle afleveringen te bekijken.

m’kay.

Hoewel iedere aflevering een beschrijving in het Nederlands heeft, ontbreekt Nederlandse ondertiteling. De videokwaliteit is aardig, maar geen HD. Tegenover De Telegraaf laat Comedy Central weten functies als HD-video en ondersteuning voor Chromecast later aan de app toe te zullen voegen.

In september van dit jaar begint het 18de seizoen South Park, ook de komende jaren zal de app dus nog goed zijn voor veel kijkplezier. Er worden nog zeker tot en met 2016, dat is seizoen 20, nieuwe afleveringen gemaakt.

Downloaden en kijken
De officiële South Park app is te downloaden in de App Store en geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Er wordt minimaal iOS 6 vereist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen