OnePlus gaat 80W snelladen waarschijnlijk goedkoper aanbieden

Smartphones Jelle van Es 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De smartphones van OnePlus zijn voorzien van vele toffe features. De meeste smartphones binnen de reeks zijn voorzien van de mogelijkheid om ze snel op te laden, waarbij de flagships zelfs met een snelheid van 80W opgeladen kunnen worden. Dan zijn ze snel weer van een volle batterij voorzien.

En het ziet er naar uit dat deze 80W snellaad-mogelijkheden niet meer exclusief blijven voor de duurdere modellen. Want volgens de website Digit.in wordt de toekomstige OnePlus Nord 2T voorzien van die mogelijkheid.

OnePlus Nord 2T laadt loeisnel op

De OnePlus Nord 2T zou een upgrade zijn van het model dat vorig jaar is uitgebracht. Echte grote verbeteringen worden er niet verwacht. Er zou gebruikt gaan worden van een verbeterde chip. Maar dus ook de toevoeging van de 80W snellaad optie. En dat zou dan voor het eerst zijn dat dat zo’n optie in een ‘budget’ model wordt aangeboden. Het zou een upgrade zijn van de toch al snelle 65W oplaadmogelijk die in de originele Nord 2 zit.

OnePlus Nord 2
De Nord 2 (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Maar met de komst van de OnePlus 10 Pro, die eerder dit jaar al in China werd uitgebracht, is het opladen met 80W de nieuwe standaard geworden. We hadden echter niet verwacht dat die al snel zou gaan komen in een smartphone die meer als een budget-model geldt. Toch ziet het er naar uit dat de Nord 2T die gaat krijgen. Verder zou hij voorzien worden van de Dimensity 1300 chip. Ook zou er een 6.43-inch FHD+ display op zitten, draait hij op Android 12.

Degelijke camera

Qua camera zou hij hij gebruik maken van een 32MP camera aan de voorkant. Aan de achterkant komt er een blok met een 50MP camera, een 8MP ultrawide camera en een 2MP monochrome camera. Het is de verwachting dat de smartphone binnenkort in India wordt uitgebracht en daarna langzaamaan wereldwijd wordt uitgerold.

OnePlus Nord 2: hét bewijs dat vlaggenschepen steeds minder nodig zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen