De OnePlus Watch laat je door nieuwe update nog meer zweten

Toen wij de OnePlus Watch voorgeschoteld kregen, waren we niet heel erg enthousiast over de smartwatch. Dat kwam met name door de software die niet helemaal deed wat het moest doen.

Maar men heeft de OnePlus Watch nog niet opgegeven. Onlangs is er een nieuwe update voor de smartwatch uitgebracht. Deze zorgt onder andere voor meer motivatie om er even flink op los te sporten en de calorieën te verbranden.

OnePlus Watch brengt sportieve update

De nieuwe OnePlus Watch update is de zogenaamde B.52 update. Deze werd door het bedrijf op hun eigen website aangekondigd. De nieuwe update brengt nieuwe workout modi, een nieuwe watchface en andere verbeteringen. Door de update zijn er nu 110 workout modi, waardoor er echt genoeg inspratie is om jezelf even goed in het zweet te werken. Zo is er bijvoorbeeld een marathon-modus, voor wanneer je van plan bent om in de nabije toekomst je op zo’n manier af te matten.

OnePlus Watch
OnePlus Watch (Afbeelding: OnePlus)

Verder heeft de de OnePlus Watch nu een AI Outfit watchface functie. Geen idee wat dat precies betekent, maar hey, het is leuk om te hebben. In eerste instantie is deze nieuwe update voor een kleine groep en wordt hij uiteindelijk naar het grote publiek uitgerold. Wat dat betreft is het een kwestie van het geheel in de gaten houden om te zien wanneer jij aan de beurt bent. En wanneer je dan de update mag uitrollen, dan word je geadviseerd dat je smartwatch minstens 40 procent aan batterij heeft en dat hij tijdens het update wordt opgeladen en de smartphone waarvandaan je de update doet dicht bij het apparaat houdt.

Laatste update was interessanter

De update voor deze was wat interessanter. Daarmee kreeg de OnePlus Watch een Always-on Display en de mogelijkheid om vanaf de smartwatch foto’s te maken met de smartphone. Handig wanneer je selfie niet genoeg laat zien.

Reageer op artikel:
De OnePlus Watch laat je door nieuwe update nog meer zweten
Sluiten