OnePlus 9T mogelijk voorzien van uitstekende OnePlus 9 Pro-feature

Smartphones Mark Hofman 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Waar de OnePlus Nord CE nog aangekondigd moet worden, wordt er online alweer naar het volgende toestel gekeken. Het lijkt er namelijk op dat er een geliefde OnePlus 9 Pro-functionaliteit meegenomen wordt naar het volgende model: de OnePlus 9T.

Als opvolger van de OnePlus 9 zal de smartphone de taak hebben om de prijs zo laag mogelijk te houden, maar om het tegelijkertijd ook zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Iets dat met de komst van een LTPO AMOLED-beeldscherm op display-gebied zonder twijfel gaat lukken.

OnePlus 9T draagt premium-feature met zich mee

Waar de nieuwe OnePlus Nord komende week het daglicht ziet, wordt de nieuwe OnePlus 9T in het derde kwartaal van het jaar verwacht. Dat is in ieder geval het moment dat we normaal gesproken het derde vlaggenschip model van OnePlus te zien krijgen. De OnePlus 8T verscheen vorig jaar bijvoorbeeld eind oktober en verving de OnePlus 8 die eerder in het jaar verscheen. De kans dat de OnePlus 9T in diezelfde maand verschijnt, en de OnePlus 9 vervangt, is dus vrij groot.

Het model moet dus goedkoper worden dan het huidige Pro-model, maar zal desondanks voorzien zijn van een geliefde functionaliteit. De OnePlus 9 Pro is op dit moment namelijk voorzien van een LTPO-beeldscherm van Samsung en deze zal ook beschikbaar worden voor de OnPlus 9T. Het toestel wordt, om precies te zijn, voorzien van een LTPO Samsung E4 Flexible AMOLED-beeldscherm. Althans, als we deze tipster op Weibo mogen geloven dan.

Naast de LTPO-technologie, waardoor het beeldscherm een stuk zuiniger is dan een regulier AMOLED-beeldscherm, kunnen we natuurlijk meer verwachten. De verwachting is dat de OnePlus 9T een FHD+ resolutie met zich meedraagt en dat er een verversingssnelheid van 120Hz gehanteerd wordt.

Een nieuwe Nord

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Nu weet ik niet hoe het bij jullie thuis is, maar het afgelopen jaar was voor mij persoonlijk niet echt een pretje. Toch lijkt de tijd alsnog snel voorbij te gaan, want de OnePlus Nord is inmiddels alweer bijna een jaar oud. Reden genoeg om voor OnePlus om met een opvolger op de markt te komen.

OnePlus Nord-opvolger officieel een feit en ziet op deze datum het daglicht

Deze opvolger ziet op donderdag 10 juni 2021 het daglicht. Ben je benieuwd wat we kunnen verwachten? Lees dan zeker even het artikel dat ik erover schreef via de bovenstaande link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen