Instagram heeft een geheime inbox die vol zit met allerlei (leuke) berichten

Apps Daniel Koster 28 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Waarschijnlijk ben je er nu wel van op de hoogte dat Facebook een geheime inbox heeft. Deze inbox is ‘berichtverzoeken’ genaamd en kent berichten van mensen waar je bijvoorbeeld geen vrienden mee bent. Op zich handig, op deze manier krijg je geen spam en ongewenste berichten binnen. Echter kun je zo ook dat ene bericht mislopen van een vriend van vroeger, ver familielid of iemand die je portemonnee heeft gevonden. Wat blijkt? Ook bij Instagram heeft Facebook deze geheime inbox toegepast. In ‘berichtverzoeken’ komen wederom allerlei berichten terecht!

Hoe jij je berichtverzoeken via Instagram vindt

Yes, ook Instagram kent dus een geheime inbox die vol zit met berichtverzoeken. Gelukkig zijn wij ‘m op het spoor gekomen. Via deze drie simpele stappen kun jij checken wat voor berichten daarin zijn verzeild. Alsjeblieft!

1. Ga naar je Instagramfeed en open je inbox

2. Tik in je inbox op ‘berichtverzoeken’

3. Check nu welke berichten zich in je geheime inbox hebben verschanst

Dat waren de drie simpele stappen al waarmee jij kunt checken wat voor berichten in je geheime inbox zijn verzeild. Bij ons zat er wat spam tussen, maar ook een bericht over een mogelijke samenwerking, wat tips over gave innovaties en eentje met een compliment over onze Instagram posts. Of stel dat het iemand is die je foto’s wel nice vindt en graag een keer met je wilt afspreken? Het is toch jammer als je die berichten moet mislopen!

Uit veel social media-apps is veel meer te halen dan je denkt. Je gebruikt vaak de standaard functies en ziet daardoor een aantal handige en leuke features over het hoofd. Kende je bijvoorbeeld deze vijf functies op Instagram al? Dit zijn een aantal functies waarvan (vooral iPhone-gebruikers) erg blij gaan worden. Iets met Boomerang in je Stories en het omtoveren van Live Photo’s in video’s?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen