Wat betekenen die tien Snapchat emoji nou?

Apps Rutger Houweling 30 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Is het jou al opgevallen dat er allerlei emoji achter de namen van je vrienden op Snapchat staan? Dan heb jij je vast ook afgevraagd wat die Snapchat emoji betekenen. Het antwoord vind je hier.

De betekenis van Snapchat emoji

De reden voor deze Snapchat emoji is simpel. De emoji geven aan hoe vaak jij met een vriend snapt. Er zijn in totaal tien verschillende emoji die elk iets vertellen over de aard van jouw omgang met je Snapchat buddy:

  • Twee hartjes: je bent dan iemands allerbeste vriend. Verschijnt naast je allerbeste vriend als jij twee maanden lang ook zijn/haar allerbeste vriend bent.
  • Een rood hartje: je bent elkaars allerbeste vrienden en krijgt deze te zien als jullie twee weken lang elkaars allerbeste vrienden zijn.
  • Een geel hartje: deze verschijnt naast je allerbeste vriend als diegene dat ook van jou is.
  • Glimlachende emoji met blosjes: deze emoji verschijnt naast één van je beste vrienden
  • Vunzig lachende emoji: je ziet deze emoji wanneer jij van iemand een beste vriend bent, maar diegene niet van jou.
  • Glimlachende emoji: je ziet dit wanneer jouw allerbeste vriend ook de allerbeste vriend is van diegene waar je mee chat
  • Zonnebril emoji: deze zie je verschijnen naast iemand met wie je een beste vriend deelt.
  • Vlam emoji: snapreeks aan de gang! Deze verdwijnt als jij en je vriend niet binnen 24 uur allebei een bericht naar elkaar sturen.
  • Sterretjes emoji: deze zie je naast groepschats staan
  • baby emoji: je ziet deze emoji naast iemand staan die een nieuwe vriend van je is

To long didn’t read?

Dat is een hele lijst, we know. Om die reden hebben we de emoji mét bijbehorende betekenis hieronder voor je staan. Ook leggen we je daarna uit hoe je ze kunt vinden én kunt aanpassen.

Snapchat emoji

De emoji mét uitleg vinden

Om deze Snapchat emoji te vinden is simpel. Open de app en swipe van boven naar beneden. Open vervolgens je instellingen, scrol naar ‘Voorkeuren updaten’ en chick op ‘Vrienden-emoji’s’. That’s it!

Snapchat emoji

Het aanpassen van je Snapchat emoji

Ook het veranderen is een fluitje van een cent. Ben je in het menu waar je de Snapchat emoji ziet staan? Dan tik je op één van de emoji en komt er een gehele lijst met emoji tevoorschijn. Dan kies je er eentje uit die je leuk(er) vindt en klaar ben je.

Snapchat emoji

Have fun

Natuurlijk is dit slechts een greintje van het plezier dat je met Snapchat kunt beleven. Als je deze instellingen eens checkt zul je zien dat je nog veel meer uit het medium kunt halen. Of bekijk hoe Bitmoji werkt, een uiterst vermakelijke functie. Have fun!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen