Zo werkt Bitmoji: de uiterst vermakelijke Snapchat-functie

Apps Daniel Koster 27 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Snapchat blijft één van onze favoriete apps. Dat komt onder andere door alle vette functies. Van al die functionaliteiten mag je deze functies zeker niet missen. Maar ook de koning van deze Snapchat-functies niet: Bitmoji. Deze unieke nieuwe functie gaat jouw Snapchat leven zeker ten goede komen. Zo werkt de dienst.

Eerst even de apps downloaden

De kans is groot dat je Snapchat al op je smartphone hebt staan, maar je hebt ook de Bitmoji app downloaden. De app werkt namelijk samen met Snapchat, maar is niet in de app geïntegreerd. Onderaan het artikel vind je de downloadlinks voor Android en iOS! Gelukt? Dan is het nu tijd de app uit te proberen. Want de bijzondere app laat je iets revolutionairs doen. De app tovert jou namelijk om tot een emoji.

bitmoji

Hoe Bitmoji werkt

Tijd om aan de slag te gaan! Open Bitmoji en maak een account aan. Dan moet je vervolgens eerst een avatar aanmaken. Die moet uiteraard zoveel mogelijk op jou lijken. Daarna schakel je het Bitmoji toetsenbord in. Hiermee benut je alle functionaliteiten. Dat is gemakkelijk. Ga naar je instellingen en open ‘Algemeen’. Scrol naar beneden en open ‘Toetsenbord’. Ga vervolgens naar ‘Toetsenborden’ en tik op ‘Voeg toetsenbord toe’. Hier kun je het toetsenbord vinden. Tik hierop en selecteer de functie ‘Geef volledige toegang’. Done!

Je bent er nu bijna. Open Snapchat en ga naar je instellingen. Onder jouw account kun je Snapchat aan Bitmoji koppelen. Tik simpelweg op Bitmoji onder ‘Mijn account’. Je wordt dan naar de app geleid die je vervolgens aan Snapchat koppelt. Als je dat hebt geregeld kun je aan de slag met de functionaliteit. Je kunt nu je eigen avatar, emojis en meer in je Snapchat producties toepassen!

De beloofde downloads

O ja, en dan nu nog de beloofde downloadlinks natuurlijk. Je kunt de app namelijk voor iOS en Android downloaden. Dat spreekt verder voor zich. We wensen je veel plezier en succes, Snapchat ze!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen