Nieuwe smartphone voor kerst? We geven de OPPO A54s weg!

Smartphones Mark Hofman 25 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Een prachtig, gezellig en vrolijk kerstfeest gewenst namens je vrienden van WANT. Het is hoog tijd om na een bewogen jaar twee dagen achter elkaar alleen maar te genieten van een hoop eten, veel gezelligheid en leuke cadeautjes.

Wat dat laatste betreft hopen we, samen met onze vrienden van Oppo, jouw kerst dit jaar onvergetelijk te maken. We geven namelijk de Oppo A54s smartphone gratis weg aan één van onze lezers. Gewoon, omdat het kerst is!

De Oppo A54s

De Oppo A54s is de ideale smartphone voor een ieder die niet te gek wil doen, maar wel gewoon over een krachtige smartphone wil beschikken. Dit model, dat je voor slechts €219 op de kop tikt, biedt het wat dat betreft allemaal voor je. Zijn grootste kracht? De 5000mAh batterij waarmee je zomaar anderhalve dag tot twee dagen gebruikstijd haalt. Al is dat natuurlijk niet het enige wat het toestel te bieden heeft.

De Oppo A54s is namelijk ook strak ontworpen. Het toestel is slechts 8,40mm dik, weegt 190 gram en beschikt over een 6.52-inch beeldscherm. Op de achterkant vind je een camerablok dat voorzien is van drie verschillende lenzen. Het triple-camerasysteem bestaat uit een 50-megapixel hoofdcamera, een 2-megapixel dieptelens en een 2-megapixel macrolens.

Oppo A54s
Je toekomstige smartphone? (Afbeelding: Oppo)

De Oppo A54s is een hele goede optie voor mensen die opzoek zijn naar heerlijk instapmodel. Check voor meer info ook zeker even de website van Oppo!

Wat moet je doen om ’em te winnen?

De Oppo A54s is dus zonder twijfel de moeite waard. Normaal gesproken kost het toestel je €219, maar jij maakt kans om ’em geheel gratis in huis te halen. Al moet je daar natuurlijk wel wat voor doen. Ga naar onze Instagram-pagina (en die van Oppo Nederland) en zorg ervoor dat je beide accounts volgt. Stuur vervolgens een bewijs daarvan naar [email protected]. Op de valreep van 2021, volgende week vrijdag dus, kiezen we een winnaar uit.

Je bent geheel vrij om mee te doen zoals je zelf wilt. Maar hou er rekening mee dat een reactie, like of het delen van de winactie je altijd bonuspunten geeft!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen