Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 4 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

WANT21: de OPPO A73 is een heerlijke 5G-smartphone en jij kan ’em winnen!

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Beginnend met de OPPO A73!

De OPPO A73 is een heerlijke 5G-smartphone uit de A-serie van het bedrijf. Het toestel staat bekend om zijn hoogstaande beeldscherm, het indrukwekkende camerasysteem en de langdurige batterij.

De winactie is gesloten, de winnaar is bekend. Niet gewonnen? Geen zorgen! Morgenochtend om 09:00 uur komt er een gloednieuwe winactie live!

De OPPO A73 is een heerlijke 5G-smartphone

Zoals gezegd draait de OPPO A73 om heel veel dingen, maar vallen er drie elementen het meeste op. Zo beschik je als gebruikers over een 90HZ Neo-Display 2.0. Klinkt heel fancy en om heel eerlijke te zijn is dat ook zeker het geval. Dankzij de verversingssnelheid van 90Hz is de gebruikservaring erg positief en scroll jij zo smooth mogelijk door je content heen. Daarnaast zorgt het 6.5-inch FHD+ LCD-scherm voor uitstekende beeldkwaliteit en zorgen de dunne schermranden voor screen-to-body ratio van 90,5%. In het scherm zit een kleine hole punch notch waar de selfiecamera in verwerkt zit. Die selfiecamera is overigens voorzien van 8 megapixel en beschikt over AI Beautification om de zaken soms iets mooier te maken dan ze zijn.

Aan de andere kant van de OPPO A73 zien we een AI-triple-camerasysteem. Deze bestaat uit een 16 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel groothoekcamera en een 2 megapixel zwart-witcamera. Deze samenstelling zorgt er niet alleen voor dat je overdag heerlijke plaatjes kunt schieten, maar dat je ook in de nacht uit de voeten kan. Dat heeft dan ook voornamelijk te maken met de Front Low-light Portrait. Foto’s die je in het donker neemt zijn hierdoor iets meer gedetailleerd en een stuk helderder. Oh, en de Ultra Night mode zorgt voor minder ruis in de opnames en schiet beelden in HDR. Handig hoor!

OPPO A73
Het 6.5-inch beeldscherm (Afbeelding: OPPO)

Verder hadden we het in de introductie alleen over de batterij, maar eigenlijk presteert deze OPPO A73 over het algemeen wel erg goed. De smartphone biedt dus 5G-ondersteuning, is voorzien van een MediaTek Dimensity 720 chipset en heeft beschikking over 8GB aan werkgeheugen. Daarnaast krijg je toegang tot 128GB aan opslagcapaciteit en maak je gebruik van een 4040mAh batterij. Hierdoor gaat de OPPO A73 makkelijk anderhalve dag mee. Is hij toch vroegtijdig leeg? Dan laadt je de smartphone op met een vermogen van 18W! Qua software zit je op ColorOS 7.2 waardoor je, zeker in combinatie met Hyper Boost 3.0, hartstikke goed zit!

Kortom: de OPPO A73 is een heerlijke 5G-smartphone. Meer informatie over het toestel? Check dan de website van OPPO!

OPPO A73
De achterkant van de smartphone (Afbeelding: OPPO)

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je een beetje weet wat de OPPO A73 te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je de smartphone kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op de OPPO A73, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!