Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Paul Rudd en Will Ferrell schitteren in eerste ‘Shrink Next Door’ trailer

The Shrink Next Door komt binnenkort naar Apple TV+. Om alvast de miniserie aan te jagen deelt Apple nu de eerste trailer.

The Shrink Next Door is een van de producties waar Apple TV+ vol op inzet. In een persbericht noemt het de serie ‘highly anticipated”, oftewel een serie waar flink naar wordt uitgekeken. De grote vraag is of de miniserie ook de verwachtingen kan waarmaken.

Grote verwachtingen van Apple TV+

Die grote verwachtingen van Apple TV+ komen voor een groot deel door cast van The Shrink Next Door. Hoofdrollen zijn voor Will Ferrell en Paul Rudd en daarnaast hebben ook Kathryn Hahn en Casey Wilson een grotere rol. Ferrell is natuurlijk een grote komiek die je wellicht kent als Ron Bugundy uit Anchorman, die het typetje ook regelmatig vertolkt in de Amerikaanse late night-shows. Rudd heb je vast wel gezien als Ant-Man, Terwijl Hahn schitterde als Agatha in een andere Marvel-productie: WandaVision.

Dit is The Shrink Next Door

The Shrink Next Door is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en een podcasts met dezelfde naam. In deze miniserie kijken we een aantal decennia meer met Dr. Isaac Herschkopf (Rudd) die het leven binnendringt van zijn patiënt Martin Markowitz. Hij wil zelfs zijn bedrijf overnemen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn vrouw, maar wordt tegengewerkt door de zus van Markowitz.

In de eerste trailer hebben we al wat meer een beeld wat er zich precies gaat afspelen in The Shrink Next Door. We zien daarin de aparte relatie tussen de patiënt en de therapeut en hoe het aan het einde steeds verder uit de hand loopt.

Nog even wachten

Op The Shink Next Door zal je nog wel even moeten wachten, want de serie gaat op 12 november in première. Vanaf die datum kun je de eerste drie afleveringen zien. Zoals je gewend bent bij Apple TV+ komt daarna elke week een nieuwe episode. De laatste aflevering zie je op 17 december.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!