De perfecte Harry Potter spin-off zit verborgen in dit vergeten personage

Films & Series Lucas van de Wetering 5 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Er is een kans dat we nieuwe Harry Potter spin-off series krijgen, en dit vergeten karakter is perfect voor een eigen serie.

We weten ondertussen allemaal wel dat HBO Max en Warner Bros. bezig zijn met een nieuwe Harry Potter-serie. Dit wordt een reboot van de films die we een aantal jaar geleden kregen. Maar misschien krijgen we nog wel meer Harry Potter-content.

Warner Bros. heeft laten weten dat ze niet alleen gesprekken hadden met schrijvers voor de reboot, maar ook voor mogelijke spin-off series. Er zijn heel veel karakters die een leuke spin-off zouden kunnen krijgen, maar één vergeten karakter zou perfect zijn als de hoofdrol in een eigen serie.

Harry Potter spin-off

Er zijn veel karakters in Harry Potter die interessant genoeg zouden zijn voor een eigen spin-off. Zo zouden veel fans zeker geen nee zeggen tegen een serie over de Marauders of zelfs de originele Order of the Phoenix met Neville zijn ouders.

Toch is de Black-familie misschien nog wel beter voor een eigen spin-off, met name Sirius zijn jongere broer Regulus. Deze familie kan ons een betere kijk geven in de wereld van Deatheaters, en zou uiteraard Regulus zijn zoektocht naar de Horcrux op het eiland in Harry Potter and the Half-blood Prince.

De perfecte Harry Potter spin-off zit verborgen in dit vergeten personage
Een foto van Regulus in de Harry Potter-films (Rechts vooraan) (Afbeelding: Warner Bros. Pictures)

Ook heeft de Black-familie naast Regulus en Sirius genoeg andere interessante karakters. Zo zouden we meer te weten krijgen over Bellatrix en Narcissa. Maar over het algemeen is ook de werking van de Black-familie haast een soort sekte. Het is zeker een compleet andere familie dan de Weasleys.

Ook zouden ze de fans van Harry Potter erg blij kunnen maken door eindelijk de Marauders naar het grote scherm te brengen. De Marauders is de vriendengroep die bestaat uit James Potter, Sirius Black, Remus Lupin en Peter Pettigrew. Dit is een van de populairste groepen in de fanbase, met extreem veel fanfiction.

Populaire fancasting van een Regulus Black-serie

Aangezien de Marauders al heel populair zijn in de Harry Potter fanbase zijn er ook al genoeg fancastings, maar helaas is de kans dat deze daadwerkelijk gebeuren erg klein. Hetzelfde geldt voor een populaire fancasting van Regulus Black.

Timothée Chalamet is de populairste fancasting voor Regulus Black, vooral doordat hij er net zo uit ziet als de boeken hem beschrijven. Toch is Timothée helaas iets te oud. Wanneer Regulus overlijdt is hij pas 17 jaar, het grootste deel van de serie zou het karakter nog jonger zijn. De 28-jarige Timothée is dus iets te oud. En hetzelfde geldt voor de Marauders, de 40 jaar oude Andrew Garfield is wat te oud om een minderjarige Remus Lupin te spelen helaas.

Al zouden de fancastings dus niet werken, zijn er genoeg acteurs die de rol op zouden kunnen pakken. Als er wel een Regulus-serie zou komen, dan zou dit pas na de Harry Potter-reboot komen. Dus of de serie nou komt of niet, je hebt sowieso geduld nodig. De Harry Potter reboot staat gepland voor 2026.

The Acolyte op Disney+ is Star Wars als nooit tevoren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen