Philips Hue te duur? Lidl heeft het ideale alternatief met flinke korting

Deals Jeroen Kraak 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Slimme verlichting is een van de fijnste gadgets die je in huis kunt hebben. Een (starter)set van Philips Hue is echter vrij prijzig. Gelukkig is er een goedkoper alternatief beschikbaar bij Lidl.

Bij Lidl kom je waarschijnlijk voor goedkope boodschappen. Toch kun je nog veel meer bij de Duitse supermarkt krijgen. Wekelijks zetten we de beste aanbiedingen op een rijtje. Mocht er echt iets bijzonders zijn dan lichten we dat apart uit. Dit keer is dat een goedkoop alternatief voor Philips Hue.

Lidl in plaats van Philips Hue

Het is logisch dat veel mensen Philips Hue in huis willen. Met de slimme verlichting creëer je een prachtige sfeer thuis. Dat is natuurlijk extra fijn tijdens de koude maanden waarbij je vaker binnen zit. Toch kost een starterkit vaak boven de 80 euro. Bij Lidl is nu een voordelig alternatief.

Grootste onhandigheid Philips Hue verleden tijd dankzij deze gadgets

Lidl heeft namelijk de Livarno-lijn. Een soort Philips Hue, maar dan goedkoper en iets minder mogelijkheden. Wil je beginnen om te kijken of slimme verlichting iets voor jou is, of als je niet veel wil uitgeven, dan is dit een goed alternatief.

Philips Hue Lidl
Allerlei lampen in de aanbieding. (Afbeelding: Lidl)

De starterset van Lidl

De Lidl Livarno starterset kun je deze week bij Lidl scoren voor 24,99 euro. Dat is dus bijna 60 euro goedkoper dan Philips Hue. Voor dat bedrag krijg je drie lampen en een gateway waarmee je ze aanstuurt.

Net zoals bij Philips Hue is de set ook uit te breiden met verschillende gadgets en lampen. Zo kun je een Smart Button kopen waarmee je de lampen aan- en uitzet. Die is nu 50 procent goedkoper en kost je 4,99 euro.

Philips hue Lidl
Extra sfeer met deze LED-strip (Afbeelding: Lidl)

Andere Philips Hue-alternatieven

Voor datzelfde geld kun je ook een set van drie slimme lampen kopen die ontzettend veel kleuren afgeven. Ben je wat meer in een kerststemming, dan is deze slimme LED-strip perfect die je nu met 50 procent korting kunt krijgen.

Maar er zijn nog veel meer soorten lampen die je deze week met 50 procent kunt scoren. Zo betaal je fors minder voor een staande LED-lamp. Wil je liever verlichting boven de tafel? Dan scoor je deze LED-tafellamp met zo’n 30 euro korting.

Dit zijn slecht enkele van de slimme lampen die je deze week bij Lidl kunt scoren. Alle aanbiedingen vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen