Philips Hue te duur? Action stunt met alternatief onder de 5 euro

Deals Mark Hofman 25 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De lampen van Philips Hue zijn immens populair, maar helaas alles behalve goedkoop. Gelukkig lijkt de Action het perfecte alternatief te hebben voor iedereen die de technologie eens wil proberen.

Je verwacht het misschien niet, maar de Action heeft elke week een flinke lading toffe gadgets in de aanbieding. Deze week komt het met een lampje die je van kleur kunt laten veranderen. Sick!!

Action stunt met extreem goedkoop Philips Hue-alternatief

Anno 2023 verdwijnt het gele licht in menig woonkamer en zijn het kleuren als rood, blauw en groen die de overhand nemen. Kans dat dit gedaan wordt met de lampen van Philips Hue is best groot. Al moeten we wel stellen dat deze slimme Smart Home-tech alles behalve goedkoop is.

Gelukkig komt de Action deze week met een alternatief. Het moge duidelijk zijn dat deze variant slechts een fractie van de functies van Philips Hue aanbiedt. Maar goed, daar is de prijs dan ook naar.

Philips Hue, Kruidvat, Aldi, Lidl, Action, deals
Shine bright like a…lampie? (Afbeelding: Action)

In onze deals-lijst van deze week staat het lampje van de Action al flink te schitteren (ghehe). Logisch, want het specifieke product kost je nog geen 5 euro.

De LSC Smart Connect lamp tik je voor 4,79 euro per stuk op het kopje. Vervolgens kan je hem verbinden met je wifi-netwerk, bedienen via de app en je woonkamer de uitstraling geven die je wil. Winst!

Meer deals bij Lidl, Aldi en Kruidvat

De Action is niet de enige verborgen parel op het gebied van gadgets. Er zijn in Nederland veel meer winkels die er elke week mee stunten.

Denk bijvoorbeeld aan het Kruidvat, de Lidl of de Aldi. Deze winkels smijten met korting als het op technologie aankomt en wij kunnen er onbeperkt gebruik van maken.

Precies om die reden zetten we iedere week de beste deals voor je op een rij. Benieuwd naar de vijf pareltjes van deze week? Je leest het in het onderstaande artikel:

Aldi, Lidl, Kruidvat en Action stunten met 5 belachelijk goedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen