Hatsa: Albert Heijn komt met flinke korting op Philips Hue!

Deals Jeroen Kraak 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Philips Hue is de ideale gadget in huis om een goede sfeer te creëren. De lampen hebben wel een flink prijskaartje, maar gelukkig biedt Albert Heijn een hoge korting.

Als je slimme lampen in huis wil, kun je bij verschillende merken terecht. Toch staat Philips Hue er bij velen het beste op. De verlichting is makkelijk te installeren en biedt geweldige resultaten.

Philips Hue met hoge korting bij Albert Heijn

Philips Hue heeft echter een groot nadeel: de prijs. De lampen zijn dan ook echt niet goedkoop. Toch zijn er regelmatig kortingen te vinden als je goed speurt. Dit keer hoef je niet naar Bol.com, maar naar Albert Heijn.

Albert Heijn heeft namelijk twee Philips Hue startersets in de aanbieding. Dit is dus het ideale moment om de verlichting uit te proberen en te kijken of het echt iets voor jou is. De sets zijn niet te uitgebreid, dus je kunt er makkelijk mee aan de slag. Bevalt het, dan kun je jouw Hue-verzameling makkelijk uitbreiden.

Warm wit licht

De eerste set die Albert Heijn aanbiedt, is voor warm wit licht. Deze bestaat uit twee Philips Hue White standaardlampen met 800 lumen. Ze zijn daarmee equivalent aan een gloeilamp van 60 W. Het aangename licht is precies helder genoeg om een boek te lezen.

Maar bij de starterset zitten niet alleen lampen. Ook krijg je er een Bridge bij die letterlijk een verbinding vormt met je smartphone. Zo krijg je ook toegang tot allerlei slimme functies zoals timers, automatiseringen en bediening voor als je niet thuis bent.

Deze set kost normaal 87 euro, maar Albert Heijn geeft een fijne korting. Zo heb je de lampen nu in huis voor 60,90 euro. Je moet wel snel zijn, want Philips Hue met korting is vaak snel uitverkocht.

Philips Hue Warm White Albert Heijn
Wit licht. (Afbeelding: Albert Heijn)

Gekleurde lampen Philips Hue

Maar dat is niet de enige starterset die Albert Heijn aanbiedt. Voor wie echt wil uitpakken met Philips Hue is er namelijk een andere optie bij de supermarkt. Je kunt ook gaan voor een set met gekleurd licht.

Deze set is eigenlijk hetzelfde als de witte Philips Hue set (dus inclusief Bridge). Het enige verschil is dat de lampen naast wit licht, ook gekleurd licht kunnen afgeven. Zo creëer je nog meer sfeer in je huis- of slaapkamer. Bovendien hebben deze lampen 1.100 lumen, waardoor ze dus ook krachtiger zijn.

Philips Hue Albert Heijn
Breng sfeer in je huis (Afbeelding: Albert Heijn)

Toch is er wel een nadeel aan deze starterset van Philips Hue, ten opzichte van de vorige. Deze is namelijk wat duurder. Je betaalt er 97,30 euro voor. Wel is deze flink goedkoper dan normaal het geval is. Deze set kost zonder korting namelijk 139 euro. Je bespaart dus meer dan 40 euro bij Albert Heijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen