Philips Hue en andere lampen om je mancave heerlijk te upgraden

Tech Sabine Schults 11 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Slimme verlichting is niet alleen praktisch, maar ook een fantastische toevoeging aan je mancave. Je kunt je gameroom of chillplek heerlijk eigen maken met verschillende lampen en lichteffecten, zoals van Philips Hue, Twinkly en Nanoleaf. Wij van WANT delen graag een paar ultieme ideeën met je.

Geen mancave is compleet zonder smarthome-accessoires. Of je nu een fanatieke gamer bent of een je heerlijk thuis wil voelen in een kamer waarin jij je kunt terugtrekken: de slimme lampen die we hieronder voor je verzameld hebben, helpen je daarbij.

Slimme lampen voor de ultieme mancave

Welke lampen moet je precies hebben? Hier komen ze.

#1 Philips Hue Play Gradient Lightstrip voor PC

Philips Hue heeft een kneiterslimme oplossing bedacht om een vet ambilight-effect naar je game-setup te halen. De Play Gradient Lightstrip voor PC zorgt ervoor dat de kleuren óp je beeldscherm ook terug te zien zijn in de lichtsnoer die je achter je monitor bevestigt. Deze ultieme lichtbeleving brengt je game-avonden ongetwijfeld naar een hoger niveau.

#2 Lichtstrip achter je bureau, tafel of kast

Naast lampen op je bureau en achter je monitor kun je ook denken aan een lichtstrip aan de achterkant van je bureau, tafel of kast. De lichtstrip plaats je bijvoorbeeld op de rand van je bureaublad of tafel, of aan de boven of onderkant van een kast. Dit geeft een geweldig strak lichteffect. Denk bijvoorbeeld aan de Innr Flex Light Colour of de Line-snoer van Twinkly.

Slimme lampen in je gameroom (zoals van Philips Hue)Stijlvol

#3 Philips Hue Play-tafellamp

Een andere magistrale toevoeging voor je mancave komt wederom van Signify. Met de Philips Hue Play-tafellamp kun je supereenvoudig de juiste sfeer creëren met één of meerdere units die je op een tafel of bureau kunt plaatsen en op een muur of plafond richt.

#4 Lichtpanelen en zelf vormen maken

Je creëert eenvoudig speelse effecten voor in je mancave door gebruik te maken van slimme lichtpanelen. Denk bijvoorbeeld aan de vierkante, driehoekige en vijfhoekige panelen van Nanoleaf, maar ook aan de wandpanelen van Twinkly of misschien wel de Twinkly Flex, waarmee je jouw eigen vormen op de muur kunt maken.

Philips Hue werkt nu nog beter met Samsung televisies, maar…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen