Bol strooit met korting op Philips Hue-producten

Deals Jeroen Kraak 27 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Philips Hue is misschien wel het beste op de markt als het om slimme verlichting gaat. De lampen zijn vaak behoorlijk duur, maar daar brengt Bol deze week verandering in.

Als je van je huis een Smart Home wil maken, is de eerste stap vaak slimme verlichting. Philips Hue is niet alleen een van de beste systemen, maar ook een van de makkelijkste om te installeren.

Het merk heeft wel een nadeel, want voor die kwaliteit betaal je ook flink. Gelukkig heeft Bol nu een actie waardoor je de slimme verlichting voordeliger in huis haalt.

Philips Hue is goedkoper bij Bol

Bij Bol is het deze week de Bol 10-daagse. Tijdens die tien dagen geeft de webwinkel op allerlei producten korting. Een van de interessantste aanbiedingen is Philips Hue.

Bij flink veel Philips Hue-producten bij Bol krijg je de tweede voor de halve prijs. Dat kunnen dus losse lampen zijn, maar ook een starterset. En dat is ideaal, want voor slimme verlichting heb je vaak meer dan één product nodig. Je wil tenslotte je hele woonkamer of huis slim verlichten.

Philips Hue bestuur je vanaf nu anders op je iPhone
In de keuken. (Afbeelding: Philips Hue)

En nee, het zijn echt niet alleen de goedkoopste Philips Hue-producten. De actie van Bol geldt bijvoorbeeld ook voor de Gradient Light Tube van 125 centimeter die 205 euro kost of de Lightstrip Outdoor met een prijskaartje van 188 euro.

Maar de actie is niet alleen voor slimme verlichting. Tegenwoordig maakt het bedrijf ook slimme beveiligingscamera’s voor in en om je huis en ook hierbij krijg je de tweede voor de halve prijs. Dat geldt zowel voor de versie die met een draad werkt (199 euro) als het model waar je alleen een batterij in hoeft te doen (249 euro).

Dit is het beste product van Philips Hue om mee te beginnen

Heb je nog geen Philips Hue in je huis? Dan is het het beste om met een starterset te beginnen. Hierin zit naast de slimme lampen ook een Dimmer Switch en een Bridge.

Vooral die laatste is belangrijk, want met een Bridge kun je al je lampen simpel aan een systeem koppelen. Het is als het ware het brein van je slimme verlichting. In totaal kan je twaalf apparaten en vijftig lampen aan een bridge verbinden. Ruim voldoende, dus.

Is IKEA hét goedkope alternatief voor Philips Hue of Wiz?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen