Wat je als eerste wil doen bij de nieuwe Philips Hue-app

Smart Home Jeroen Kraak 24 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Philips Hue heeft zijn app een nieuw likje verf gegeven. Toch is er een ding wat je wil doen als je 'm goed wil gebruiken.

Mei lijkt de maand van de vernieuwde apps te zijn. Waar Sonos gigantische kritiek kreeg omdat de app vol bugs zat en favoriete functies waren verdwenen, heeft nu ook Philips Hue zijn app vernieuwd.

Wees maar niet bang, want Philips Hue heeft dit een stuk beter gedaan. Toch kan het nieuwe uiterlijk best even wennen zijn. Het maakt de app nog makkelijker te bedienen.

Philips Hue-app krijgt flinke verandering

Philips Hue is het bekendste merk als het gaat om slimme verlichting. Daarmee maak je van je gewone huis echt een Smart Home. Naast dat het goede producten maakt, is een groot voordeel dat je ze ook heel makkelijk aanstuurt via de duidelijke app.

Toch kan het volgens de producent van slimme verlichting nog beter en heeft het de app flink vernieuwd. Deze vernieuwingen zijn echter niet direct zichtbaar, want je moet ze eerst activeren.

Philips Hue heeft zijn app een nieuw likje verf gegeven. Toch is er een ding wat je wil doen als je 'm goed wil gebruiken.
Vast even schrikken! (Afbeelding: Signify)

Dit moet je daarvoor doen

Om gebruik te maken van het nieuwe ontwerp van de Philips Hue-app, ga je eerst naar de rechterbovenhoek en druk je op de drie puntjes. Vervolgens ga je naar Wijzig thuisscherm en selecteer je kaarten. Als je dat gedaan hebt, krijg je het nieuwe ontwerp te zien in je app.

Als je dit gedaan hebt, zie je dat de kaarten in je Philips Hue-app een stukje kleiner zijn, waardoor het veel makkelijker is om meerdere kamers te beheren. Vind je het toch niets? Dan kun je gewoon weer teruggaan naar de instellingen en de oude vertrouwde lay-out kiezen. Iets waar Sonos best wat van had kunnen leren.

Om gebruik te maken van de vernieuwde Philips Hue-app, moet je eerst de update installeren. Die vind je gewoon in de App Store of de Google Play Store. Vervolgens ga je naar de genoemde instellingen en selecteer je daar de andere lay-out.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen