Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 18 nov 2021

PlayStation 5 kopen? Probeer het NU bij Sony zelf

Is het je nog altijd niet gelukt om een PlayStation 5 op de kop te tikken en begint de tijd met Sinterklaas en kerst een beetje te dringen? Dan denken we dat we nu goed nieuws hebben.

Sinds kort is Sony begonnen met zijn eigen portal waar je games en hardware kan kopen. En op de website is nu een link geopend waarmee je wellicht straks de PlayStation 5 kunt scoren.

PlayStation 5 kopen bij Sony

En met straks bedoelen we 11:30. Dus hopelijk lees je dit bericht niet te laat. Je komt er via deze link. Daar word je dan in een wachtrij geplaatst, waarmee je dus uiteindelijk de PlayStation 5 kan kopen. Of niet. Want het is natuurlijk maar de vraag hoe lang de wachtrij is en hoeveel exemplaren er beschikbaar zijn. De kans dat je er op tijd bij bent, is klein. Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen.

PlayStation 5
PlayStation 5 (Afbeelding: Charles Sims / Unsplash)

Wellicht dat je deze keer wel geluk hebt met het kopen van een PlayStation 5. Zeker nu de feestdagen voor de deur staan. Het is inmiddels een jaar geleden dat de spelcomputer op de markt kwam en eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat er nog steeds problemen mee waren. Maar door de grote vraag naar chips wereldwijd en de beperkte productie hebben meerdere spelcomputers hier last van. En wellicht dat dit de laatste drop is voor de feestdagen.

Probeer het gewoon

Met dat alles in het achterhoofd kun je het gewoon proberen. Open gewoon de link en zie wat er om 11:30 gebeurt. Wellicht dat de website er straks uitknalt door de hoge vraag of er uiteindelijk maar vijf exemplaren van de PlayStation 5 te koop zijn. We weten het allemaal niet. Wel is het nu alvast handig om je gegevens in je account aan te passen. Waarschijnlijk kun je alleen betalen met een VISA of Mastercard creditcard. iDeal lijkt niet als optie aanwezig te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayStation 5 kopen? Probeer het NU bij Sony zelf
Sluiten