Waarom de PSVR2 goed nieuws is voor iedereen die een PlayStation 5 wil

Pop-Culture Mark Hofman 30 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Sony heeft goed nieuws voor iedereen die een PlayStation 5 probeert te kopen. Het Japanse bedrijf brengt binnenkort de PSVR2 uit en dat komt zo met zijn voordelen.

De lancering van het nieuwe product zorgt er namelijk voor dat de PlayStation 5-voorraad aanzienlijk groter is geworden. Ideaal voor iedereen die al tijden probeert een console te bemachtigen.

PlayStation 5 vanaf nu beter verkrijgbaar

Sony heeft met de introductie van de PlayStation 5 het nodige gedonder over zich heen gekregen. De langverwachte console was eigenlijk vanaf het begin ontzettend slecht leverbaar. De redenen en excuses achter deze vervelende situatie laten we even voor wat ze zijn. Het gaat er in ieder geval om dat de situatie verbeterd is.

‚ÄúHet is, voor iedereen die het wil, wereldwijd makkelijker om een PlayStation 5 te kopen‚ÄĚ, zo meldt Sony‚Äô VP of Brand Isabella Tomatis tegenover The Verge. Het Japanse bedrijf verwijst zelf onder andere naar zijn Direct Store in Nederland en Belgi√ę. Daar zijn een aantal bundels verkrijgbaar met zowel de digitale als de disc-variant van de PlayStation 5.

Hoewel we het graag zouden zien is dit uiteraard geen liefdadigheid van Sony. Het Japanse bedrijf maakt zich op voor de lancering van PSVR2. Tja, en het zou wel handig zijn als de meeste mensen dan voorzien zijn van een PlayStation 5. Komt dus wel erg goed uit dat de leveringsproblemen nu achter de rug zijn.

PSVR2 wordt gigantische upgrade

De PSVR2, ook wel bekend als PlayStation VR 2, is de volgende generatie VR-headset van Sony. Het Japanse bedrijf lanceert dit product op 22 februari en zal dan te koop zijn voor de prijs van 599 euro.

De headset is een gigantische upgrade ten opzichte van zijn voorganger uit 2016. Hij beschikt bijvoorbeeld over een OLED-scherm, een field of view van 110 graden én 4K HDR-ondersteuning. Daarnaast is het mogelijk om als gamer optimaal te genieten van soepele bewegingen met behulp van de verversingssnelheid van 120Hz.

Voor meer informatie, check je de website van PlayStation zelf!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft ūüöÄ

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen