Uncharted: Legacy of Thieves Collection krijgt heerlijke trailer

Games Jelle van Es 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je een gamer bent, dan ga je een mooie week tegemoet. Zo krijg je op de Nintendo Switch de mogelijkheid om los te gaan met Pokémon Legends: Arceus. En wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 5, dan is het minstens zo’n fijn feest.

Want aankomende vrijdag verschijnt onder andere Uncharted: Legacy of Thieves Collection op de PlayStation 5. En dat is toch echt nog altijd een feest om te spelen. Om je alvast in de stemming te brengen, hebben we een heerlijke trailer in de aanbieding.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection op de PlayStation 5

Uncharted: Legacy of Thieves Collection is een nieuw gamingpakket. De game bestaat uit twee titels die oorspronkelijk op de PlayStation 4 verschenen. Enerzijds heb je Uncharted 4: A Thief’s End en anderzijds kun je ook nog losgaan met Uncharted: The Lost Legacy. De eerste is het meest interessante. Het is het laatste deel in de hoofdserie en laat je voor een laatste keer losgaan met Nathan Drake en zijn avonturen. The Lost Legacy is meer een spin-off, maar ook tegelijkertijd meer dan een tussendoortje. In die game ga je aan de slag met Chloe Frazier, die samen met Nadine Ross op zoek gaat naar een verloren schat. Bekijk de trailer hieronder.

Voor deze PlayStation 5-versie maakt Uncharted: Legacy of Thieves Collection gebruik van de vele mogelijkheden die de spelcomputer biedt. Uiteraard heb je daarbij te maken met zeer korte laadtijden. Ook helpt het dat de game gebruikmaakt van de DualSense-controller, waardoor je een betere feedback krijgt van alles dat je in de game doet.

Performance

Daarnaast kun je bij Uncharted: Legacy of Thieves Collection kiezen uit verschillende modi om de game in te spelen. Wanneer je een 4K-televisie hebt, dan wil je wellicht de game in 4K beleven. Maar het is ook mogelijk om juist de game soepeler te laten draaien met een hogere framerate. In alle gevallen komen de twee uitstekende games nog beter tot hun recht op de PlayStation 5. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Horizon Forbidden West is aanslag op je hardeschijf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen