CoolBlue geeft gamers weer een kans op de PlayStation 5

Games Jeroen Kraak 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De PlayStation 5 is inmiddels al meer dan een jaar uit. Toch is de console maar met mondjesmaat verkrijgbaar. Nu heb je een nieuwe kans.

De PlayStation 5 is samen met de Xbox Series X de meest gewilde console van dit moment. De twee spelcomputers zijn nog steeds zeer moeilijk te krijgen. Als ze al te koop zijn bij een winkel, dan zijn ze binnen no-time weer uitverkocht. Nu kun je weer een nieuwe poging wagen om de console binnen te hengelen.

PlayStation 5 bij Coolblue

De PlayStation 5 is weer verkrijgbaar. Dit keer bij Coolblue. Helaas is de voorraad zoals gewoonlijk weer beperkt. In totaal zijn er 2.000 exemplaren beschikbaar. Coolblue claimt dat er in totaal 300.000 geïnteresseerden zijn. Helaas kan dus niet iedereen een PS5 kopen en daarom gaat de webwinkel weer loten.

Om mee te doen met de loting moet je jezelf voor donderdag 28 juli 10.00 uur inschrijven via de app van Coolblue. Een dag later, op 29 juli neemt de webwinkel contact op met de gelukkigen die een exemplaar mogen kopen.

Horizon Forbidden West PlayStation 5
Horizon Forbidden West speel je op de PS5. (Afbeelding: Guerrilla Games)

Alleen bundels te koop

Helaas zitten er wel haken en ogen aan de verloting door Coolblue. Zo moet je een bundel aanschaffen als je tot een van de winnaars behoort. Dat betekent dat je verplicht ook een aantal spellen en accessoires erbij krijgt. Ideaal voor de webwinkel natuurlijk, want zo behaalt Coolblue nog meer omzet.

Final Fantasy XVI wordt dé PlayStation 5-game van 2023

Er zijn verschillende bundels te koop in combinatie met de PlayStation 5. Voor de normale versie van de console kun je kiezen uit eentje met Horizon Forbidden West en een extra controller. De tweede optie is een spelcomputer met de games Formule 1 2022 en Gran Turismo 7. Deze kosten respectievelijk 629,98 en 635,97 euro.

Bij de PlayStation 5 Digital kun je kiezen tussen twee bundels. Bij de eerste optie zit Horizon Forbidden West en de JBL Quantum 350 Wireless. Optie twee heeft de 3D Pulse headset, Camera, Remote en Charge Dock.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen