PlayStation-gamers opgelet: Sony heeft een heerlijk cadeau voor je!

Games Jelle van Es 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je in het bezit bent van een PlayStation 4 of 5, dan kun je natuurlijk dagelijks je favoriete games spelen. Toch is het vaak net iets leuker wanneer je dat samen kunt doen.

Voor het online gamen op de PS4 of PS5 moet je in het bezit zijn van playStation plus om de games daadwerkelijk online te spelen. Maar wanener je dat niet hebt of een tweede account gebruikt voor je kids die eigenlijk niet online kunnen gamen, dan hebben we goed nieuws.

Gratis online game zonder PlayStation Plus

Want dit weekend kun je je favoriete games namelijk online spelen zonder dat je in het bezit hoeft te zijn van een PlayStation Plus-abonnement. Dus op die manier kun je makkelijk online gamen met je vrienden. Want wellicht heb jij niet zo’n abonnement of hebben jouw vrienden besloten om daar geen geld aan uit te geven. Aankomende zaterdag begint het weekend om 00:01 uur en dan kun je tot en met zondagavond losgaan. Het is wel jammer dat Sony er niet voor heeft gekozen om het weekend al op vrijdag te laten beginnen.

Qua timing komt dit gratis PlayStation Plus-weekend goed uit. Er is geen spanning meer in de Formule 1 en als je kinderen hebt, dan kun je vanaf dit weekend genieten van de langere kerstvakantie. Dan kun je ze dit weekend lekker op hun eigen account online los laten gaan met Call of Duty of GTA. Of dat goed opvoeden is, dat is nog even de vraag.

Probeer het zelf

Dus als je even wil gaan ontdekken hoe het is om online te gamen met je PlayStation 4 of 5, dan kun je dit weekend dus losgaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen