PlayStation Plus krijgt deze maand één van de beste games ooit

Games Jelle van Es 31 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Een PlayStation Plus-abonnement heb je als gamer min of meer nodig. Je gebruikt het om online je games te spelen. En één keer per maand krijg je dan als een soort van bonus een game om gratis aan je collectie toe te voegen.

Officieel is de PlayStation Plus-line up nog niet bekendgemaakt. Maar er zijn nu meerdere bronnen die onafhankelijk van elkaar stellen dat dit de line up voor de maand juni is. En daar zit wel een hele mooie game bij.

PlayStation Plus in juni

Want als we af moeten gaan op de geruchten (en waarom ook niet, de afgelopen maanden hadden de lekkers het bij het juiste eind), dan zouden we deze maand bij ons PlayStation Plus-abonnement de game God of War kunnen scoren. Als je een PlayStation 5 hebt, dan is dat wel een sigaar uit eigen doos. Want de game was al onderdeel van de line up van PlayStation 4-games die je met een actief abonnement op de nieuwste spelcomputer kon spelen. Maar als je die overstap nog altijd niet hebt gemaakt, dan haal je gelijk één van de beste games ooit binnen. Hoewel de game in 2018 uitkwam, is het nog altijd één van de betere games die je vandaag de dag kan spelen. Bovendien is het perfect voor het vervolg dat in de maak is.

God of War PlayStation
God of War (Afbeelding: PlayStation)

Uiteraard is God of War niet de enige game die je deze maand bij PlayStation Plus krijgt. Zo is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Ook deze game komt uit 2018 en geeft je de mogelijkheid om in teams te strijden tegen andere vechtersbazen in grote arena’s. Het is zeker niet de beste vechtgame, maar wie een voorliefde voor anime heeft en graag met vrienden speelt, heeft aan deze game een goede.

Nickelodeon All-Star Brawl

De derde game die je deze maand via PlayStation Plus binnenhaalt is Nickelodeon All-Star Brawl. Dit is een soort Smash Bros-achtige game, maar dan met personages van Nickelodeon. Begin juni haal je ze waarschijnlijk in huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen