PlayStation Plus: deze drie toffe games zijn gratis in december

Games Jelle van Es 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

We dachten eerder al te weten wat één van de drie beschikbare titels zou zijn voor de PlayStation Plus december-line up. Maar daarmee zaten we fout, want Heavenly Bodies zit er niet bij. In plaats daarvan krijgen we drie andere titels.

Zoals elke maand geven we een duidelijk overzicht van wat de nieuwe games zijn. Zoals de laatste maanden het geval is, is de PlayStation Plus-december line up gevuld met een drietal games. Die zetten we voor het gemak op een rij.

PlayStation Plus december

Godfall: Challenger Edition

Het mooie van de PlayStation Plus december-line up is dat je alle drie de games op zowel op de PlayStation 4 als 5 kunt spelen. Dus geen exclusieve PS5-game die er bij zit. Ten eerste heb je de game Godfall: Challenger Edition. Deze is iets anders dan de originele release en moet beter geschikt zijn voor beginners. Zo heb je de mogelijkheid om gelijk op level 50 te beginnen en op die manier gelijk flink te kunnen knokken. Mocht je de game al hebben, dan kun je deze versie als een upgrade zien en krijg je toegang tot nieuwe elementen. Mocht je de game destijds gemist hebben, dan kun je hem nu dus scoren en kijken of het wat is.

PlayStation Plus
Godfall (Afbeelding: Gearbox)

Lego DC Super-Villains

De tweede game die in de PlayStation Plus december-line up zit, is Lego DC Super-Villains. Lego-games zijn eigenlijk altijd wel leuk om te spelen. Deze keer doe je het iets anders. Je gaat namelijk met de schurken van het DC-universum aan de slag. Maar als die badguys ga je alsnog de aarde beschermen. Want als die niet beschermd, dan hebben badguys als The Joker, Harley Quin en de anderen natuurlijk niks meer om op los te gaan. Het is een game die lekker toegankelijk is en je ook heel goed samen kunt spelen.

LEGO DC Super Villains (Afbeelding: Warner Bros.)

Mortal Shell in de PlayStation Plus december line up

De laatste game in de PlayStation Plus december-line up die je gratis binnen kunt halen is Mortal Shell. Het is een game die in de zomer van 2020 werd uitgebracht. Het is een single-player actie RPG. Daarin krijg je te maken met een wereld die in verval is. Het is wat duister en een enkele vijand verslaan is al een uitdaging op zich. Een game die je wellicht gemist hebt en nu dus mooi alsnog kunt scoren.

Mortal Shell (Afbeelding: Cold Symmetry)

De PlayStation Plus december-line up is vanaf 7 december te krijgen. Tot die tijd kun je nog de games van november scoren.

PlayStation Plus games november: zes (!) nieuwe gratis games op een rij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen