PlayStation in huis? Deze twee topgames kun je nu gratis spelen!

Games Jeroen Kraak 27 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is weer tijd voor de PlayStation Plus-games voor de maand augustus. Dit keer worden leden verwend met drie toppers.

Heb je een PlayStation 5 of 4? Dan is een abonnement op PlayStation Plus Essential bijna onmisbaar. De dienst van Sony heb je nodig om games online te spelen. Daarnaast krijg je ook elke maand verschillende games die je gedurende je lidmaatschap gratis kunt spelen. Soms zijn het spellen waar je helemaal niet op zit te wachten, maar dat is deze maand wel anders.

De PlayStation Plus Essential-games van augustus

Elke maand is het de grote vraag van PlayStation-gamers: wat zijn de gratis games van Plus Essential. Je hoeft nu niet langer meer in spanning te zitten, want het Franse Dealabs heeft het antwoord voor je. Die informatie is zeker betrouwbaar, want de vorige keren had de site het ook al aan het rechte eind.

Voor de maand augustus heeft Sony twee toptitels geselecteerd voor PlayStation. Laten we maar beginnen bij het hoogtepunt. Dat is Yakuza: Like a Dragon. Het is de eerste RPG in de serie en een echte aanrader. Ik heb ‘m zelf al eens gespeeld en heb regelmatig moeten grinniken ok de bank. Maar goed, dat kan ook door mijn slecht gevoel voor humor komen.

Meer dan alleen Yakuza

PlayStation Plus Essential-game nummer twee is een echte klassieker. Tony Hawk is ’s werelds bekendste skateboarder en dat al een lange tijd. Zijn eerste Pro Skater-game heb ik veel uurtjes gespeeld op mijn Nintendo 64. Die versie is nu opgepoetst en het tweede deel eveneens. Zo kun je ‘m prima spelen op je PlayStation 4 of 5.

Wil je liever griezelen in plaats van lachen en skaten? Dan ben je deze maand bij PlayStation Plus Essential op de juiste plaats. Little Nightmares is een combinatie tussen een horror- en een puzzle-platformgame. Een jong meisje moet proberen te ontsnappen van een schip onder water.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen