PlayStation Plus dropt nieuwe gratis games voor november

Games Jeroen Kraak 2 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Sony heeft de gratis games voor PlayStation Plus bekendgemaakt. In november geniet je van titels als Mafia en Dragon Ball Z.

Als je een abonnement op PlayStation Plus hebt, krijg je elke maand gratis games die je kunt spelen zolang je lid blijft. Ook in november is het weer raak. Je krijgt drie games, maar zijn ze echt de moeite waard?

Deze games kun je in november gratis via PlayStation Plus spelen

Deze maand kun je drie verschillende games gratis claimen via PlayStation Plus. Dit zijn ze.

Mafia II: Definitive Edition

Laten we maar met het hoogtepunt van deze maand beginnen. Dat is wat mij betreft Mafia II: Definitive Edition. De originele game is geremasterd, wat betekent dat je nu in HD kunt spelen. In het spel ben je oorlogsheld Vito Scaletta, die in aanraking komt met de maffia om de schulden van zijn vader af te betalen.

Langzaam beklimt de man de criminele ladder in de stad Empire Bay. Niet alleen worden de beloningen groter, maar ook de consequenties.

Dragon Ball: The Breakers met PlayStation Plus

Wil je nog hardere actie dan bij de maffia? Dan kun je aan de slag met Dragon Ball. In deze online actiegame proberen zeven gewone burgers een aanval van verschillende Dragon Ball-figuren te overleven. Anderen spelen Dragon Ball-karakters zoals Frieza en Buu.

Om dit te kunnen doen, moet je samenwerken in een team. Ongeacht tot welk team je behoort, je zult keuzes moeten maken om te winnen. Dit houdt in dat je vaardigheden en items moet ontgrendelen om nog beter te worden. Hoewel Dragon Ball natuurlijk een populaire franchise is, scoort de game maar 53 op Metacritic.

Aliens: Fireteam Elite

De laatste van de drie is misschien de minst bekende, maar dit is de enige titel van deze games die ook geoptimaliseerd is voor de PlayStation 5. In dit spel werk je samen met twee andere spelers of met personages die door de computer worden bestuurd.

De naam Alien komt je misschien bekend voor, en dat is niet zo raar. De game is namelijk gebaseerd op de filmreeks. Het spel speelt zich 23 jaar af na de gebeurtenissen in de films.

PlayStation 5 krijgt veelgevraagde functie die het heeft afgekeken bij Xbox

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen