Met PlayStation Wrap-Up 2023 geeft Sony gamers hun eigen Spotify Wrapped

Games Mark Hofman 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Spotify Wrapped 2023 achter de rug is het nu de beurt aan Sony om de wereld te vertellen hoe ze zich het afgelopen jaar digitaal hebben gedragen. Dit is PlayStation Wrap-Up 2023.

Jup, Sony gaat Spotify achterna, en eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik daar best wel lekker op ga. Met Wrap-Up 2023 krijg je als gamer in detail te zien wat je allemaal hebt uitgespookt op je favoriete console.

Of dit goed is voor je zelfbeeld is overigens een tweede. 89 uur in Hogwarts Legacy, ja? 😅

Dit is PlayStation Wrap-Up 2023

Wie benieuwd is naar wat hij dit jaar allemaal heeft gedaan met zijn PlayStation, kan vanaf vandaag tot en met 12 januari 2024 genieten van Wrap-Up 2023. Dit handige overzicht, dat me dus ontzettend doet denken aan Spotify Wrapped, vertelt je alles wat je wilt weten.

Zo kom ik er persoonlijk achter dat Forspoken mijn eerste game was in 2023 (wist ik niet) en dat ik inmiddels 89 uur in Hogwarts Legacy heb gestoken. Volgens Sony ben ik een Waaghals (iemand die 77% van de tijd op het puntje van zijn stoel zat) en zie ik per maand welke games ik het meeste heb gespeeld.

Met PlayStation Wrap-Up 2023 geeft Sony gamers hun eigen Spotify Wrapped
(Afbeelding: Sony)

Grappig is dan wel weer om te zien dat Sony zijn kans pakt om met PlayStation Wrap-Up 2023 een duurder Plus-abonnement aan te smeren. Op basis van het afgelopen jaar krijg ik bij het overzicht games aangeboden die ik met dat abonnement kan spelen. En ja, ze komen zeker in de buurt van mijn smaak.

Om je eigen Wrap-Up 2023 te checken, ga je naar deze website van Sony en log je in met je PlayStation-account. Vervolgens krijg je alle gegevens te zien en kun je deze ook makkelijk met je vrienden delen.

Spotify Wrapped 2023 uitgebreider dan ooit

Sommig mensen verklaren me voor gek, maar naar mijn mening gaan gamen en muziek perfect samen. Het is dus niet gek dat ik me ook dit jaar weer flink heb laten verleiden door Spotify Wrapped.

Het overzicht was dit jaar uitgebreider dan ooit en voor mij daarnaast ook verrassender dan ooit. Als jij wil weten wat er precies te vinden was en hoe je eigen overzicht eruit ziet, dan is onderstaand artikel zeker iets voor jou:

Innovatieve functies maken Spotify Wrapped 2023 beter dan ooit tevoren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen