Prijs Dyson V15-stofzuiger duikt naar beneden bij MediaMarkt

Deals Jeroen Kraak 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze week is de kans om voordelig een Dyson stofzuiger op de kop te tikken. MediaMarkt geeft 250 euro korting.

Stofzuigen is geen fijn klusje. Je wilt dat het zo snel mogelijk gedaan is. Het loont dan ook om te investeren in een goede stofzuiger. Als je daarnaar op zoek bent, kom je waarschijnlijk vrij snel bij Dyson uit.

Dyson heeft verschillende soorten stofzuigers, waarvan de V15 een van de krachtigste is. De Fluffy is nu in de aanbieding bij Media<arkt. Hierbij heb je meteen een van de beste steelstofzuigers op de markt.

Deze Dyson stofzuiger scoor je met korting bij Mediamarkt

Hoewel de Dyson Fluffy enorm schattig klinkt, heeft deze stofzuiger flinke kracht. De Hyperdymium-motor kan tot 125.000 toeren per minuut maken en heeft een zuigkracht van 240 watt.

Aan de binnenkant van de Dyson-stofzuiger, die je nu bij MediaMarkt scoort, zit een HEPA-filtratiesysteem dat 99,999 procent van deeltjes insluit, zelfs zo klein als 0,1 micron. Dit filter is bovendien wasbaar, waardoor je ‘m altijd kan blijven hergebruiken.

Prijs Dyson V15-stofzuiger duikt naar beneden bij Mediamarkt
(Afbeelding: Dyson)

De Dyson Fluffy Optic vloerzuigmond verlicht microscopisch stof en vuil op de vloer. Zo zie je twee keer zoveel stof en zuig je het makkelijker op. Hierdoor wordt je huis nog schoner. Daarnaast heeft deze ook een piëzosensor die de stofdeeltjes telt om zo het zuigvermogen optimaal aan te passen. De resultaten kun je dan weer teruglezen op het scherm aan de bovenkant.

Met deze Dyson-stofzuiger van Mediamarkt kun je ook nog eens makkelijk aan de slag. Hij heeft een accu waarmee je één uur kunt stofzuigen. Bovendien heeft hij een stofreservoir van 0,76 liter, wat meer dan voldoende is.

Zo veel betaal je nu

Het fijne aan de stofzuiger van Dyson is dat je ‘m makkelijk kunt omtoveren tot een kruimelzuiger. Je haalt de onderkant eraf en je zuigt nog makkelijker de vensterbank en de auto.

MediaMarkt geeft nu flink korting. De adviesprijs van dit model ligt op 749 euro, maar deze week heb je ‘m voor 499 euro. Dat betekent dus 250 euro minder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen