Jelle van Es
Jelle van Es Games 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Ga aan de slag met de River Raids-modus in Assassin’s Creed Valhalla

Vandaag is een beetje de dag van de vikingen. Eerder attendeerden we jullie al op de grote gamehit van dit moment: Valheim. Maar je hebt natuurlijk nog een andere game die draait rondom vikingen en dat is uiteraard Assassin’s Creed Valhalla.

Het heerlijke Assassin’s Creed Valhalla verscheen eind vorig jaar en is een titel die ons veel plezier heeft gebracht. Dat kun je onder andere lezen in onze uitgebreide review. En vanaf vandaag kun je in de game aan de slag met nieuwe content.

River Raids in Assassin’s Creed Valhalla

Want via een patch wordt vandaag de zogenaamde River Raids gelanceerd in Assassin’s Creed Valhalla. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt op zijn blog. Als het goed is wordt de update rond 13:00 uur vandaag gelanceerd. Daarvoor moet je tussen de 10 en bijna 20 GB downloaden, afhankelijk van het platform waarop je de game speelt.

De nieuwe update (Afbeelding: Ubisoft)

De introductie van River Raids is gratis en is onderdeel van het zogenaamde Yule-seizoen in Assassin’s Creed Valhalla. Het is een modus waarbij je in Engeland op verschillende plekken kunt gaan raiden en is volgens de ontwikkelaar goed geschikt om meerdere keren achter elkaar te spelen. Je kunt rekening houden met nieuwe buit, beloningen en uitdagingen van jouw clan. Maar veel meer dan dat vertelt men er niet over, dus is het alsnog een geval van zelf even ontdekken.

Andere verbeteringen

Naast de toevoeging van River Raids in Assassin’s Creed Valhalla komt de update met een aantal nieuwe abilities om uit te proberen, zijn er nieuwe skills om mee aan de slag te gaan en kent de game verschillende verbeteringen, waardoor het geheel net wat lekkerder speelt. Mocht je de game dus een tijdje niet gespeeld hebben, dan zou dit het moment zijn om te ontdekken of de nieuwe toevoegingen voor jou geschikt zijn. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!