Samsung zet stappen: binnenkort heb je echt iets aan je 8K televisie

Televisies Jelle van Es 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is wellicht iets te vroeg om je huidige 4K-televisie op Marktplaats te zetten omdat je een gloednieuwe 8K-tv wil gaan halen. Zeker als je bedenkt dat er eigenlijk nog weinig content is die daar van profiteert. Samsung wil daar verandering in brengen.

En dat is logisch, want Samsung heeft natuurlijk al een paar 8K-modellen op de markt. En dan moet je een klein beetje het voortouw nemen en zelf met content op de markt te komen. In die context hebben ze nu film die via de nieuwe televisies gepromoot wordt.

Samsung promoot film voor 8K-televisie

Het gaat om de film Two Yellow Lines. Het is een film die onafhankelijk is geproduceerd en geschoten in een 8K-resolutie. Daarom is het een stuk content dat perfect past bij de nieuwe televisies van Samsung. En daarom liet het bedrijf via een persbericht weten dat het de trailer van de film gaat gebruiken om de kracht van de nieuwe televisies te laten zien. Dit is wat het bedrijf over de film zegt:

Samsung 8K
De televisie in kwestie (Afbeelding: Samsung)

Te zien bij winkels

Consumenten die willen zien hoe een film er op een 8K-resolutie uitziet, moeten naar een retailer gaan die de Samsung-televisie in hun assortiment hebben. Waar dat in Nederland kan, dat is niet duidelijk. Wel hebben we de trailer op een normale resolutie hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen