Samsung gaat opnieuw de mist in met veelbesproken tablet

Tablets, Laptops & Computers Jeroen Kraak 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Samsung begaat weer eens een grote blunder. Dit keer betreft het de Galaxy Tab S7 FE die te vroeg is uitgelekt.

Samsung is een van de grootste techbedrijven ter wereld. En ja, zelfs bij zulke reuzen gaat wel eens wat mis. Bij de Koreanen gebeurt het wel vaker dan hun lief is. Dit keer is de nieuwe Galaxy Tab S7 FE aan de beurt.

Niet de eerste fout van Samsung

Begin deze maand ging het bij Samsung mis omtrent de Galaxy A82 5G. Het model lekte uit door een fout van de fabrikant. Samsung plaatste de telefoon op hun ondersteuningsgedeelte van hun website. Daardoor kwam het nieuws over het model dus eerder uit dan eigenlijk de bedoeling was. Dat er ook een reclamespot bij de media terechtkwam, was natuurlijk ook niet handig.

Nu gaat het bedrijf opnieuw de mist in bij een nieuw device. Het gaat om de Galaxy Tab S7 FE. Op een bijzondere manier maakte Samsung de komst van de tablet wereldkundig op haar Duitstalige site, meldt Winfuture. De pagina verscheen ineens online. Nu heeft de site een omleiding gekregen, waardoor je op een pagina terechtkomt met andere beschikbare tablets van het bedrijf. De tablet was eerst echter wel een paar seconde te zien, voordat je naar de andere pagina werd geleid, wat dus apart is te noemen.

De achterkant van de tablet. (Afbeelding: Samsung)

Dit is de Galaxy Tab S7 FE

Het lijkt er dus op dat de Galaxy Tab S7 FE er echt aankomt. Er gingen al geruchten dat de tablet in juni verkrijgbaar zou zijn en de bijzondere actie op de website van Samsung lijkt dit dus te bevestigen.

Een Fan Edition kennen we natuurlijk al van de Samsung Galaxy S20. Een goedkoper model dat wat van de features meeneemt van het originele device. Bij de nieuwe tablet lijkt dus hetzelfde het geval te zijn. Het is een mid-range tablet dat wat van de Galaxy Tab S7 en de S7+ pakt.

De tablet heeft een Snapdragon 750G chip, 4GB RAM en 64GB geheugen dat natuurlijk uitgebreid kan worden. Het scherm is een 12.4-inch 60Hz LCD display en ondersteunt de S Pen. Daarnaast ondersteunt de tablet ook 5G. Het krijgt een prijskaartje van 649 euro, meldt Sammobile.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen