Samsung Galaxy S23 is goed, maar steeds meer foutjes trekken het in twijfel

Smartphones Mark Hofman 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoewel de Samsung Galaxy S23 vorige maand veel lof kreeg van verschillende reviewers en websites, waaronder WANT, komen er langzaam maar zeker steeds meer problemen aan het licht. Iets waar gebruikers op dit moment alles behalve blij mee zijn.

Na verloop van tijd lijkt het nieuwe Android-vlaggenschip van Samsung toch bepaalde zaken niet heel goed aan te pakken. Naast problemen met de S-Pen, camera en Wi-Fi, zijn er ook irritaties met betrekking tot het beeldscherm. Oef.

Steeds meer problemen voor Samsung Galaxy S23

Begin vorige maand werd de Samsung Galaxy S23 officieel aangekondigd. De Android-smartphone werd destijds, na korte reviewperiodes van platforms zoals dat van ons, geroemd om zijn ongekende kracht en heerlijke functionaliteiten.

Nu het vlaggenschip wereldwijd is uitgerold en bij veel consumenten in huis is, duiken er echter steeds meer problemen op. Een thread op Reddit, die vorige maand in het leven werd geroepen, is op moment van schrijven een verzamelpunt voor klachten geworden.

Zo sprak men daar eerder al over bepaalde problemen met de S-Pen of zelfs de stabiliteit van de WiFi-verbinding. Nu komt daar dus ook een probleem met het beeldscherm bij. Bepaalde apps lijken het scherm van de Galaxy S23 namelijk niet zo lekker te ondersteunen.

Vertraging zorgt voor irritatie

Volgens verschillende Reddit-gebruikers loopt de Samsung Galaxy S23 wel echt tegen een probleem aan. Het scrollen binnen verschillende applicaties gaat op het moment van schrijven allesbehalve soepel.

Waar één gebruiker de app van Reddit als voorbeeld geeft, zijn er anderen die zich richten tot andere grote namen. Zo zijn de problemen binnen Twitter, Instagram en zelfs YouTube te vinden.

Er zijn zeker gebruikers die melden dat ze nergens last van hebben en ook mijn Galaxy S23 Ultra lijkt rustig zijn gang te gaan binnen de apps. Maar dat het niet om een speciaal probleem gaat dat bij slechts één persoon aanwezig is, moge duidelijk zijn.

Samsung Galaxy S23 krijgt grote update

Hoewel het vervelend is dat de Samsung Galaxy S23 tegen problemen aanloopt, is een dergelijke situatie allesbehalve uniek. Het is niet heel vreemd voor nieuwe smartphones om de nodige issues te ondervinden.

Wat een bedrijf daar vervolgens mee doet is een tweede. Samsung lijkt het, met een nieuwe update voor de Galaxy S23, binnenkort wel echt goed aan te pakken.

Wanneer deze update precies verschijnt, is nog niet bekend, maar de kans dat april de maand wordt waarin alle problemen tot een einde komen is best wel groot. Heb dus nog heel even geduld.

Batterij Samsung Galaxy S23 loopt leeg als een gek (maar zo los je dat op)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen