Samsung Galaxy S24 krijgt populaire iPhone-feature via dit gadget

Tech Sam Dille 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Het opladen van je iPhone is simpeler dan ooit dankzij MagSafe. Een functie waar Android-gebruikers enorm jaloers op zijn. Deze fabrikant bedacht een geweldige oplossing voor de Samsung Galaxy S24.

Het concept van MagSafe werd al in 2006 bedacht. Toen was het vooral een functie voor MacBooks. Maar in 2020 verscheen de feature voor het eerst op de iPhone 12.

Android daarentegen, heeft deze functie nooit gekend. Daar is nu wel tijd voor, dacht de Amerikaanse fabrikant ESR. Ze ontwikkelde een handige gadget, waardoor gebruikers van de Samsung Galaxy S24 ook kunnen genieten van MagSafe.

De Samsung Galaxy S24 krijgt door dit gadget MagSafe

ESR heeft speciale hoesjes gemaakt voor de Samsung Galaxy S24. De cases zijn namelijk voorzien van een sterke MagSafe-magneetring aan de achterkant. Dat maakt het mogelijk om net als bij iPhones opladers aan de achterkant van je smartphone te plakken.

De ESR HaloLock-hoesjes zijn er in verschillende smaken. Zo heb je keuze uit hoesjes met een Flickstand, zodat je hem rechtop kunt zetten. Maar je kunt ook gaan voor een klassiek hoesje. Het is zelfs mogelijk om alleen een magneetring te kopen. Je kunt het dus eigenlijk zo gek maken als je zelfs wilt.

iPhone opladen in stijl met deze 5 machtige opladers
Elegant. (Afbeelding: Elago)

De voordelen van MagSafe voor iPhone-gebruikers

iPhones hebben niet zo’n hoesje nodig. In tegenstelling tot de Samsung Galaxy S24, hebben deze toestellen een ingebouwde MagSafe-functie. Dat maakt het nog makkelijker om draadloos op te laden. Door de magnetische kracht is jouw oplader ideaal aangesloten op je iPhone, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je jouw smartphone verkeerd hebt neergelegd.

Maar de technologie gaat verder dan alleen je oplader. Er zijn al tal van handige accessoires op de markt gekomen die je ook kunt gebruiken met de magneet. Denk aan speciale MagSafe hoesjes, pasjeshouders en powerbanks. In onderstaand artikel hebben we nog meer MagSafe-accessoires klaarstaan die je niet wilt missen.

Laad je iPhone in stijl op met deze machtige MagSafe-accessoires

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen