Hoe Samsung ons positief kan verrassen met de Galaxy S24

Smartphones Mark Hofman 30 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Op 1 februari 2023 onthulde Samsung de Galaxy S23-serie. Inmiddels zijn alle ogen gericht op de Samsung Galaxy S24. Niet alleen op wat het toestel te bieden heeft, maar natuurlijk ook op wanneer we het kunnen verwachten.

Wat dat betreft lijkt de geruchtenmolen begin deze week goed nieuws te hebben. De Samsung Galaxy S24 lijkt namelijk eerder te verschijnen dan je in eerste instantie zou denken.

Is de Samsung Galaxy S24 een nieuwjaarscadeautje?

Hoewel er niet echt een vast moment is voor Samsung om zijn nieuwe Galaxy S-serie te introduceren, was dit jaar februari de maand waarin dat gebeurde.

De Samsung Galaxy S24 doet het daarentegen wel een beetje anders dan zijn voorganger. Leaker Ice Universe meldt namelijk dat de toestellen uit de vlaggenschipserie inmiddels al in massaproductie zijn.

Meestal betekent dit dat een bedrijf zich al opmaakt voor de lancering van een nieuw product. In dit geval kan de Samsung Galaxy S24 dus in het midden tot eind januari verschijnen, wat iets eerder is dan normaal.

Er gaan ook geruchten rond dat het Zuid-Koreaanse bedrijf plannen heeft voor een lancering begin januari. In dat geval zal CES 2024 de plek zijn waar ze deze smartphones laten zien.

Wat weten we tot nu toe?

De afgelopen tijd hebben we veel informatie gekregen over de Samsung Galaxy S24, maar officieel was het logischerwijs niet.

Geruchten over het werkgeheugen, het beeldscherm of zelfs de connectiviteit gaan lekker rond. Maar misschien nog wel het meest opvallende is dat de Samsung Galaxy S24 teruggrijpt naar de Exynos-chip.

Dit jaar waren de modellen in Europa voor de eerste keer voorzien van de Snapdragon 8 Gen 2-chip. Net zoals in de Verenigde Staten het geval is. Maar naast die nieuwe Snapdragon 8 Gen 3-chip lijkt Samsung gewoon weer terug te gaan naar oude gewoontes.

Apple claimt groen te zijn: hoe goed is de iPhone-maker echt voor het milieu?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen