Samsung Galaxy Unpacked: zo kijk je naar de onthulling van de S24

Smartphones Jeroen Kraak 17 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Het is vanavond zover: eindelijk zien we de Samsung Galaxy S24 en mogelijk nog andere gadgets tijdens Galaxy Unpacked. Je kan het evenement live kijken en wij vertellen je hoe.

Tegenwoordig heeft elke grote fabrikant een flink evenement waar het zijn nieuwe vlaggenschip toont. Zo weten we dat Apple elk jaar ergens in september een nieuwe iPhone presenteert en heeft Google het Made by Google-evenement voor de Pixel.

Ook Samsung heeft twee keer per jaar een eigen evenement voor smartphones onder het mom van Galaxy Unpacked. Afgelopen zomer was het tijd voor Z Fold en Flip 4 en nu is het tijd voor de Samsung Galaxy S24-lijn.

Zo kijk je Samsung Galaxy Unpacked

Hoewel Samsung zijn kaarten nog flink tegen de borst houdt wat betreft de S24, zijn er her en der al wat zaken gelekt. We moeten echter nog zien of die geruchten daadwerkelijk de waarheid blijken te zijn.

En gelukkig kan je zelf vanavond checken wat er allemaal wel en niet klopt. Er zijn namelijk verschillende manieren om het Galaxy Unpacked-evenement te bekijken.

Als eerste kan je het evenement gewoon via de site van Samsung zelf kijken. Daarnaast kan het ook gewoon via YouTube. Wij hebben ‘m al geëmbed in de bovenstaande video, zodat je niets hoeft te missen.

Wat komt er allemaal aan bod?

De grote vraag is wat we allemaal gaan zien vanavond tijdens Samsung Galaxy Unpacked. De S24 ligt natuurlijk voor de hand, maar wellicht komt het Koreaanse bedrijf met nog meer, zoals een tablet, oordopjes en een laptop.

Daarnaast lijkt Samsung zich vooral te willen richten op AI. In de aankondiging wordt dan ook gezegd: “Galaxy AI is coming.” Het is dus nog afwachten wat het bedrijf er precies mee bedoelt.

Steeds meer fabrikanten richten zich op AI en de mogelijkheden daarvan. Zo zagen we bij de Google Pixel 8 Pro al verschillende AI-functies. Het is interessant om te zien hoe Samsung hiermee omgaat.

Smart tv is niet meer nodig door nieuwe 8K beamer van Samsung

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen