Hoeveel die Samsung Galaxy S24 je in Nederland waarschijnlijk gaat kosten

Smartphones Mark Hofman 4 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Wanneer de nieuwe Samsung Galaxy S24 wordt aangekondigd weten we sinds deze week, maar hoeveel hij gaat kosten nog niet. Officieel dan, want de wandelgangen hebben voldoende te bieden.

Hoe dichter we bij Galaxy Unpacked 2024 komen, hoe meer er uitlekt. In de loop der jaren heeft Samsung aardig wat moeite gehad met geheimhouding rondom nieuwe producten en 2024 gaat daar zonder twijfel geen verandering in brengen.

Nadat we eerder al eens de prijskaartjes van de nieuwe toestellen voorbij zagen komen, is het vandaag weer raak. De nieuwe Samsung Galaxy S24-serie zal later dit jaar te koop zijn voor minimaal 899 euro, denken we.

Zoveel kost de Samsung Galaxy S24 je straks

Ja, de nieuwe Samsung Galaxy S24 kost je naar verluidt 899 euro. Dat is, voor de oplettende lezer, een eurootje of vijftig minder dan het model van vorig jaar. Althans, dat is wat leaker Spynox deelt met zijn volgers op X.

De informatie is afkomstig van een Frans document en laat iets andere prijzen zien dan we eerder tegenkwamen. Naast de 899 euro voor de Galaxy S24, lappen consumenten straks 1169 euro voor het Plus-model en 1469 euro voor de Ultra.

Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan hebben we te maken met een vrij opvallend fenomeen. Zowel de S24 als de S24+ worden in dit geval 50 euro goedkoper waar de Galaxy S24 Ultra als enig model 60 euro duurder wordt.

Hoewel men dus spreekt van de Franse prijzen, die nog wel eens afwijken van de Nederlandse, is de daling/stijging wel echt een bijzondere zet die zomaar doorberekend kan worden.

Wat verwachten we van de Android-smartphones?

In de loop der maanden zijn er al veel verschillende dingen uitgelekt rondom de Samsung Galaxy S24-serie. Men spreekt bijvoorbeeld over meer werkgeheugen op gebied van de S24 Plus en de S24 Ultra, waardoor vooral die eerste een nog betere deal lijkt te worden. Maar daar blijft het logischerwijs niet bij.

Meer weten over wat we precies verwachten? Collega Jeroen vertelt je hieronder alles:

Informatie Samsung Galaxy S24 ligt op straat (inclusief releasedatum)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen