Vanaf vandaag is de Xbox Series S een broodrooster (en we willen het)

Gadgets Jeroen Kraak 4 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

De Xbox Series S verdient niet de schoonheidsprijs qua uiterlijk. Hij lijkt nogal op een broodrooster. Sterker nog, het is er ook gewoon eentje.

Zelf heb ik een Xbox Series S en ik ben er ontzettend blij mee. Het is de ideale console als je gebruik wilt maken van Xbox Game Pass en toch iets stabieler wil gamen dan via de app voor je tablet of smart tv.

Toch heb ik de console in een verlaten hoekje van mijn kast verstopt omdat het niet echt een prachtig apparaat is qua uiterlijk. De Xbox Series S werd door fans ook wel een broodrooster genoemd. In maart van het afgelopen jaar gingen er geruchten dat Microsoft daarop zou inhaken, maar het bleef daarna stil. Nu ligt die eindelijk in de winkel.

Brood toasten met een Xbox Series S

Xbox weet wat fans willen. De Xbox Series X werd vergeleken met een koelkast en later kwam het bedrijf met een mini-versie daarvan. Die was dan ook binnen een mum van tijd uitverkocht. Nu kan je keukengadgets verder uitbreiden met een Xbox Series S-broodrooster, en stiekem is die verdomd vet, ook als je geen gesmolten kaas op je toast doet.

De Xbox Series S-broodrooster heeft zes verschillende standen om je brood, wafels of bagels extra knapperig te maken. Het heeft een speciale kruimellade, zodat restanten van je brood niet in de gadget blijven zitten, want dat is gewoon vies. Met een druk op een speciale knop laat je ook bevroren brood weer ontdooien.

https://eu.bungiestore.com/coming-soon-destiny-toaster
(Afbeelding Walmart)

Maar de lekkerste feature stop je gewoon in je mond. Op het brood dat je roostert wordt het Xbox-logo geprint. Daarmee heb je in de keuken echt de X-factor.

De Xbox Series S-broodrooster is dus nu ook echt verkrijgbaar. Helaas nog niet in Nederland, want alleen de Amerikaanse Walmart biedt de toaster aan. Bij de winkel kost die 39,99 dollar, wat dus best meevalt qua prijs.

Nog een andere gaming broodrooster op de markt

Microsoft is zeker niet het enige bedrijf dat brood zag in een toaster. Bungie, de maker van de Destiny-games, heeft er ook een in ontwikkeling. Deze is al te pre-orderen via het bedrijf zelf.

In plaats van een Xbox-logo krijg je bij die van Bungie het logo van Destiny op je brood geprint. Met een prijs van 95 euro is die overigens flink duurder dan de Xbox Series S-broodrooster.

Naar deze PlayStation 5 games kijken we in 2024 het meest uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen