Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Smartphones 3 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Samsung klapt dicht van schrik: imposante smartphones nu al gelekt

De nieuwe opvouwbare telefoons van Samsung zijn uitgelekt op een knullige manier. Zo zien de Galaxy Z Flip 3 en Fold eruit.

De Samsung Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3 moeten de twee nieuwe vlaggenschepen worden op het gebied van opvouwbare telefoons. Helaas voor Samsung lukt het niet om ze nog onder de pet te houden, want de foto’s liggen nu al op straat.

De nieuwe Galaxy Z Flip 3 en de Z Fold 3 komen eraan!

Veel details over de Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3 waren nog niet bekend. Dat mysterie is na het uitlekken van nieuwe beelden opgehelderd. We hebben nu een goede first-look op de twee smartphones.

De bovenkant van de telefoon is zwart en daar is tevens de camera en een klein scherm te vinden. Deze zijn vermoedelijke twee 12 megapixel-camera’s. De een is natuurlijk de hoofdcamera en de ander de groothoeklens, meldt Android Authority.

Samsung maakt opvouwbare smartphone in 2021 waarschijnlijk betaalbaar

Samsung past het ontwerp iets aan

De Galaxy Fold 3 is wat dikker, vierkanter en verbergt het gat dat ontstaat bij het opvouwen beter dan diens voorganger. Er is echter nog steeds een klein spleetje te zien. De vingerafdrukscanner zit waarschijnlijk verstopt in de aan- en uitknop.

De behuizing van de Samsung Galaxy Z Flip 3 een mat frame hebben. Bovendien heeft het een nog steviger scherm. Deze bestaat uit Gorilla Glass Victus, wat dus sterker is dan het Gorilla Glass 6 van het vorige model. Op dat scherm kun je waarschijnlijk twee apps tegelijkertijd gebruiken. De telefoon heeft volgens de geruchten een betere zogenaamde Flex Mode, waarbij dat mogelijk is.

Vanaf juli verkrijgbaar

Veel informatie over de Samsung Galaxy Z Fold 3 dan de afbeeldingen hebben we helaas niet. De foto’s blijven beperkt tot de buitenkant waarbij we drie camera’s zien en de zwarte cover.

Als alles volgens plan verloopt zijn de Samsung Galaxy Z Flip 3 en Z Fold 3 in juli verkrijgbaar. De Z Flip 3 komt in vier kleuren uit: donkergroen, paars, wit en zilver. Bij de Z Fold 3 zien we een donkergroen, zwart en wit exemplaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!