De Samsung Galaxy Z Flip 4 kent bijna geen geheimen meer

Tech Wesley Akkerman 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Over enkele maanden kondigt Samsung ongetwijfeld de Galaxy Z Flip 4 aan. Maar nu krijgen we alvast een onofficieel kijkje op het toestel. Daardoor krijgen we niet alleen een indruk van het design van het toestel. Ook krijgen we alvast mee hoe het precies ziet met de vouwlijn in het midden van het scherm.

De nieuwe informatie en beelden zijn afkomstig van het YouTube-kanaal TechTalkTV. Helaas is het zo dat op moment van schrijven de video offline gehaald is. Het kan natuurlijk zijn dat Samsung hier achter zit. Maar het kan ook zijn dat de mensen achter het kanaal nattigheid voelen en geen problemen op de hals willen halen.

Samsung Galaxy Z Flip 4 gelekt

In de video zagen we hoe de Samsung Galaxy Z Flip 4 er vermoedelijk uitziet. Het design lijkt grotendeels onaangetast te zijn. De meest prominente verandering heeft te maken met het scharnier van de smartphone, waarmee je hem opvouwt. Dat scharnier is veel kleiner dan voorheen en daardoor ook een stuk lichter.

Samsung Galaxy Z Flip 4 lek
Gelekte afbeelding van de Samsung Galaxy Z Flip 4 (Afbeelding: TechTalkTV)

Daarnaast blijkt uit de beelden dat de vouwlijn veel minder aanwezig is. Mogelijk heeft dat ook weer iets te maken met het kleinere scharnier. In de video valt de lijn veel minder op dan bij de Samsung Galaxy Z Flip 3. Natuurlijk moeten we dit nog even in het echt bekijken, maar de vooruitzichten lijken positief te zijn.

Groter scherm op de voorkant

Verder meldt de bron van TechTalkTV dat het scherm aan de voorkant groter is dan op voorgaande modellen. Maar daar staat wel een kanttekening bij. Het verschil is naar verluidt ook weer niet zó groot dat het meteen opvalt. Pas wanneer je de Z Flip 3 en Z Flip 4 naast elkaar legt, zou je het verschil kunnen opmerken.

Mogelijk kondigt Samsung de Galaxy Z Flip 4 na de zomer aan tijdens een groot evenement. Het toestel krijgt mogelijk een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 onder de motorkap, evenals 256 GB aan opslagruimte. Ook is er waarschijnlijk 8 GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals een accu met een vermogen van 3.400 mAh.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

YouTube

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen