Samsung lekt per ongeluk komst van goedkope topsmartphone

Smartphones Jeroen Kraak 5 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Oeps! Samsung is niet al te slim bezig geweest. Het bedrijf heeft per ongeluk informatie gelekt over de nieuwe Galaxy A82 5G.

De Samsung Galaxy A-modellen is de ideale lijn voor mensen die een goede smartphone willen voor een goede prijs. Recent kwam de Galaxy A72 op de markt die je koopt vanaf 409 euro en de A52 5G vanaf 379 euro. De A82 5G is de volgende die op de markt komt. Gekgenoeg heeft Samsung zelf per ongeluk informatie over de telefoon gelekt.

De Samsung A82 5G duikt op

Samsung plaatste de telefoon namelijk op hun ondersteuningsgedeelte van de website. Als je de lijst bekijkt voor welk model de nieuwste security-update geschikt is, staat daar de A82 5G tussen, terwijl de telefoon nog helemaal niet uit is.

De grote vraag is natuurlijk waarom het model ertussen staat, terwijl die nog helemaal niet op de markt is. Het meest waarschijnlijke is dan ook dat Samsung de telefoon vrij snel lanceert. Wat we door de plaatsing in ieder geval weten is dat het nieuwe model 5G gaat ondersteunen. Ook staat helemaal vooraan de AX2-lijn, wat dus betekent dat dit het topmodel van die lijn dit jaar wordt.

De reclamespot is al uitgelekt

Het grootste nieuws over de Samsung Galaxy A82 komt echter van de bekende lekker Max Weinbach. Hij heeft zelfs al een video over het toestel opgedoken. Daarin zien we meteen hoe de Koreaanse fabrikant de telefoon aan de man wil brengen met een reclamespot.

Natuurlijk laat het ook weer niet al te veel zien, maar het lijkt erop dat Samsung voor dit toestel gaat inzetten op de langere batterijduur en zijn pijlen richt op een jonge doelgroep. We zien echter geen aanwijzingen naar de bijzondere camera die op de A80 wel zit. Deze kun je omhoog schuiven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen