Playstation Now introduceert de perfecte co-op game (en meer!)

Games Jelle van Es 5 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Waar Microsoft hoge ogen gooit met hun Xbox Game Pass, daar blijft Sony met zijn PlayStation Now-service toch een klein beetje achter. Toch komen er om de zoveel tijd wel wat interessante nieuwe titels op het platform uit.

Deze week zijn er drie nieuwe games die zijn toegevoegd tot PlayStation Now. En twee daarvan zijn games die wat mij betreft echt dik de moeite waard zijn.

PlayStation Now brengt nieuwe games

Als we kijken naar bekendheid van een titel, dan is Nioh waarschijnlijk de meest in het oog springende. De game is een titel die past in het rijtje van Bloodborne en Dark Souls. Net als in die games gaat het om een titel die gebruik maakt van een zeer hoge moeilijkheidsgraad, waarbij elke vijand je een kopje kleiner kan maken. De game neemt je mee naar het feodale Japan, waar je te maken krijgt met diverse gevaarlijke vijanden in en toffe setting. Een game die zeer de moeite waard is wat mij betreft.

Streets of Rage 4 PlayStation Now
Streets of Rage 4 (Afbeelding: DotEmu)

Dat geldt ook voor de tweede nieuwe game voor PlayStation Now: Streets of Rage 4. De game is een heerlijke ode aan de beat’m ups van weleer. Als iemand die is opgegroeid met een Megadrive, was het heerlijk om dit nieuwste deel te spelen. Samen of in je eentje loop je door verschillende omgevingen en sla je iedereen in elkaar die je tegenkomt. De graphics zijn mooi modern gemaakt, terwijl de soundtrack ouderwets goed is Het is zelfs mogelijk om de game met zijn vieren te spelen. Je hebt tot en met 1 november om de game te spelen.

Jump Force

De derde nieuwe toevoeging aan PlayStation Now is iets minder sterk. Het is de vechtgame Jump Force. In de game ga je met personages uit manga- en anime-reeksen als Dragon Ball, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter X Hunter, Yu-Gi-Oh, Yu Yu Hakusho, Saint Seiya en anderen aan de slag en probeer je elkaar te verslaan. De game is tot en met 2 augustus op de service beschikbaar.

PlayStation Now krijgt er vandaag twee grote titels bij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen