PlayStation Now krijgt er vandaag twee grote titels bij

Games Jelle van Es 6 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Een paar jaar geleden begon PlayStation Now als een service om direct games op te streamen. Dat kan nog altijd, maar het is fijner om de game eerst te downloaden en daarna gewoon te spelen. Daarbij is het dan wel belangrijk dat er genoeg content is om er een abonnement op te nemen.

Als je PlayStation Now direct vergelijkt met de Xbox Game Pass, dan is het veel minder interessant. Maar als je niet alle games nieuw haalt en gewoon zelf wilt bepalen wanneer je een game speelt, dan is de service wel handig. Zeker nu er een paar nieuwe games aan de service worden toegevoegd.

Nieuwe games voor PlayStation Now

De grootste nieuwe titel die vanaf vandaag te spelen is via PlayStation Now is Marvel’s Avengers. De game is niet heel erg lang op de service beschikbaar: je hebt tot en met 5 juli om er mee los te gaan. Wanneer je er daarna verder mee wilt, dan is het zaak om de game te kopen en verder te gaan waar je gebleven was. De game geeft je de mogelijkheid om met een aantal Marvel-helden aan de slag te gaan in een groot avontuur. Daarbij ben je telkens op zoek naar mogelijkheden om je helden sterker te maken en het op te nemen tegen diverse vijanden. Een game die best wel de moeite waard is, zoals je in onze review kan lezen.

PlayStation Now April
De nieuwe games (Afbeelding: PlayStation)

De tweede game die je nu op PlayStation Now kan proberen is Borderlands 3. Een game die al een tijdje uit is en inmiddels ook wel voor een lage prijs is te scoren. Maar als je dat nog niet hebt gedaan, dan kun je hem dus via deze service gaan proberen. De game is vermakelijk in je eentje, maar komt eigenlijk nog beter tot zijn recht wanneer je het met vrienden speelt. Lekker samen vijanden afknallen, terwijl je op zoek bent naar nieuwe wapens en op die manier telkens beter wordt. Deze game is gelukkig iets langer speelbaar. Tot en met 29 september is de game beschikbaar op de service. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

The Long Dark

Tot slot heb je met The Long Dark nog een derde titel op PlayStation Now. Het is een survival game, waarbij je je bevindt in een bevroren wereld. Deze game heeft geen einddatum, dus heb je alle tijd om de game te gaan ontdekken. Heb je het nog niet eerder geprobeerd, dan is de eerste week gratis.

Topgame voor PS4 Horizon Zero Dawn komt naar PlayStation Now

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen